Snel, correct en goed geprijsd

Mijn eerste keuze als ik een product nodig heb van een drogist. Snel, correct en goed geprijsd.

Uiterst tevreden over de snelle en correctheid

Veel keus altijd snel bezorgd.ik ben toch toe heel TEVREDEN !

Zeer tevreden.

Fijne webshop. Ruim assortiment en makkelijk bestellen. En snelle levering.

Super servive en de zonder verzendkosten,en de volgende dag in huis top

Top, Dat een mail krijgt dat he product bijna op is !

Excellent

Zeer goede produkten, aanbiedingen en de pakjes worden netjes afgeleverd. Doe zo verder!

Altijd op tijd bezorgd, dankjewel

Super blij met deonlinedrogist

Werkt zoals beloofd

Prettig en snel

Vind het super makkelijk zo via internet

Top zo via internet

super service

Snelle levering en goed product.

Altijd super tevreden

Snelle levering, altijd betrouwbaar, vanaf 20 euro gratis bezorgd. Breed assortiment, ook biologisch. Een aanwinst op internet. Ben een zeer tevreden trouwe klant.

Snel service

Product besteld en heel snel geleverd. Ook niet duur!!

Zeer tevreden over de altijd vlotte en snelle bezorging. De nieuwe website vind ik wat minder maar misschien is dat even wennen.

Netjes en correct geleverd

Makkelijk kiezen uit ruim assortiment

Bestellingen worden snel en netjes bezorgd. Ook ruime keuze uit breed assortiment.

Goede en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Altijd veel korting Overzichtelijke website Grote collectie Snelle verzending. Echt super tevreden

geweldig!

bedankt de Online Drogist.

Een héérlijke ervaring..........met de On line

Mijn ervaring met de Online Drogist is; dat ik altijd heel gerust ben, daar ik overtuigd ben dat mijn bestelling in goede handen is, en altijd op de juiste afgesproken tijd bezorgd wordt. Mocht het door omstandigheden niet lukken, dan word ik (en andere klanten)een excuus uit het diepst van het hart aangeboden. Mooi toch??????? YEAH.

DOD levert uitstekend en heeft prima producten

Goede producten, netjes verzonden

Ik ben blij met de vele artikelen die nog bij De Online Drogist te vinden zijn. De bestelling wordt heel vlot afgehandeld en in goede orde bezorgd. De service was heel vriendelijk toen ik belde met een vraag.

Vlotte leveringen.

Vlotte levering, prima zo!

Doen wat er beloofd wordt.

Website goed op orde. Artikelen goed te vinden. Vandaag besteld, morgen echt geleverd.

goede afwikkeling

altijd op tijd binnen