Alles gewoon super!

Tevreden

Zeer tevreden.

Fantastisch bedrijf met zeer snelle leveringen.

Zeer goede en snelle leveringen. Nog nooit een foute levering gehad. 100% goed.

Fijne website, snelle levering

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Ruim assortiment.

Snelle levering en binnen tijd. Bij bestelling boven € 20,- gratis levering. Vergemakkelijkt bestelling. Daarom keuze voor bestelling bij De Online Drogist snel gemaakt. Nutnummers soms lastig. Levering door Post NL laat te wensen over door ongeduld bezorgers en vaak aflevering bij buren terwijl we wel thuis zijn.

TOP

Per mail reminder, na bestelling snelle levering. TOP

Voordelig en snel in huis

OLD is niet duur, is goed gesorteerd en levert vlot

Goede drogist!

Ik koop al jaren bij deze drogist. Prima producten met een redelijke prijs. Is aan te bevelen.

Bestellen en ontvangen volgens afspraak

Uitstekend!

Makkelijk bestellen en super snel geleverd. Top!

Snelle levering en prima verpakt!

Ik ben zeer tevreden over de Online Drogist. Producten worden al vanaf 20 euro gratis en ook nog eens snel geleverd!

Klantgericht 100%

Zie boven ... Alles klopt qua marketing en sales

Satisfied with my orders.

Order received in good condition.

Snel, betrouwbaar en correct

De onlinedrogist levert snel. Om 2100 uur besteld de volgende dag in huis; zelfs in de kersttijd. Ze leveren ook de juiste produkten. Zeer tevreden.

De bestelling was binnen 18 uur al ontvangen

Prima prijs / prestatie

Nette prijs en uitstekende bezorging. Duidelijke website en facturen.

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede hulp en ondersteuning bij het aanpassen van de afleveringspunt.

Goede website, ruim assortiment en snelle levering.

De Website ziet er goed uit, heeft een uitstekende zoek mogelijkheid en ook de bestel history is gemakkelijk op te vragen. Het assortiment is zeer ruim, bijna alle drogisterij artikelen zin er te vinden. De producten zijn bijna altijd op voorraad. De levering is snel.

Goede afhandeling

Duidelijke beschrijving van producten. Producten goed te zoeken met zoekopdracht. Je kunt zien hoeveel voorraad er is. Eenmaal besteld kun je alles volgen van bestelling tot bezorging. Je wordt via mails goed op de hoogte gehouden.

Voordelig en snel

Snelle levering en als je goed op let voordelig

Gewoon goed

Snel en goedkoop

Snelle levering, goede producten.

Op aanraden van mijn zus heb ik low carb brood besteld. Goede producten en ik had alles de volgende dag in huis.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam