Zeer cliënt vriendelijk en zeer betrouwbaar

Ze zijn vlot met bestelling opsturen en als er iets fout gaat dan wordt het in zijn geheel opgelost geweldig

Overzichtelijk, makkelijk & snel

Ik ben een zeer tevreden klant van D.O.D. Alles is altijd makkelijk en goed vindbaar op de site en het wordt altijd zeer snel geleverd. Uitstekend!

Ruime keuze in producten

Overzichtelijke site, ruime keuze in producten.

Hartstikke goed!

Snel besteld en snel geleverd.

Echt een fijne online shop!!

Ik koop er meestal supplementen. Maar ze hebben zoveel meer. En voor redelijke prijzen. Levering is altijd snel. Ik raad deze webshop zeker aan.

Super Shop

De Online Drogist verstrekt een supersnelle levering en een eveneens zeer goede service.

ik ben tevreden

Niets op aan te merken, groeten Will

Keuring alles geleverd.

Topzaak!

Top drogist

Goede sortering, duidelijke site,snel geleverd,en dat voor een prima prijs top !!!

Snelle levering, goede communicatie, breed assortiment

Bedrijf is goed . Transport is een dingetje.

Ik vind het assortiment, de prijzen en de afhandeling van de bestelling prima. Heb alleen wat moeite met de nieuwe website (in vergelijk met de oude), misschien een kwestie van wennen

Prima levering

Bestellen gaat makkelijk en levering gaat vlekkeloos

Makkelijk besteld, snel geleverd

De website is overzichtelijk, dus bestellen gaat eenvoudig, de prijzen zijn scherp en de levering is snel, ook tijdens de feestdagen. Ik ben zeer tevreden!

Hele snelle levering ,, keurig verpakt.

Nog niet ontvangen??

Niks ontvangen

Goede website en prima afwikkeling.

Alle keren dat ik heb besteld zit alles erbij, goed verpakt en volgens afspraak bezorgd.

Prima zaak!

Een zeer uitgebreid assortiment, zeer snelle en accurate verzending. Én telefonisch goed bereikbaar.

Snel verzonden. Ook op te halen bij afgiftepunt

Altijd blij

Mijn ervaringen met de onlinedrogist zijn top. Mijn cycling coach adviseerde mij een aantal producten. Thanks guys.

Netjes en snel geleverd.

Ben heel tevreden , makkelijk bestellen en snel in huis

Scherpe prijs voor kwaliteit en snelle service

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam