Geweldige website, veel artikelen, zeer snel bezorgd

Duidelijke website. Veel keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering, kwetsbare artikelen worden goed verpakt.

Snelle levering, Groot assortiment

Vlot en voordelig

Als ik wat besteld heb, wordt het de volgende dag ,goed verpakt, bezorgd Is iets niet in voorraad dan krijg je een mail als het weer leverbaar is. De klantenservice wil zelfs wel even nagaan wanneer het verwacht wordt zodat je het tijdstip van bestellen er eventueel op aan kunt passen . En ook heel belangrijk: DOD is erg voordelig en verzendt boven €20.-- gratis.

Tuut tuut, dat is snel; het lijkt Overtoom wel....

Zeer snelle service: goed verpakt en snel verzonden. Breed aanbod van kwalitatieve producten.

Netjes en snel bezorgd

Goed en discreet verpakt

Uitmuntend

Ben zeer tevreden over jullie service gericht snelle afhandeling en op tijd in huis. Ik wens jullie een zalig uiteinde en een super 2024.Ga zo door!!! Vrg Ina van der Veer

Snelle levering!

ok

Gewoon een hele goede Drogist, top.

De dag na de bestelling in huis, een goede berichtgeving in de mail. Deze drogist heeft een ruim assortiment, goede acties, de prijzen zijn heel netjes.

Supersnelle levering

Artikel werd snel geleverd, bestellen gaat ook heel erg makkelijk. Aanrader!

goede service altijd op tijd

De beloftes wat betreft de levering qua tijd/dag kloppen altijd. Goede medewerk(s)ters en uitstekende info. zeer klant gericht.

zeer goed

snel en netjes geleverd

Snel geleverd, goede aanbiedingen.

zeer goede website en snelle levering

Alle producten zijn meestal op voorraad en supersnelle levering

Veel keus, snelle verzending, accuraat.

Zeer tevreden over het assortiment en de prijs. Snelle nalevering als iets niet direct leverbaar is. Goede communicatie en prijs/kwaliteit verhouding. Dik tevreden.

Ook na telefonisch contact om het verkeerde huisnr. te wijzigen.

Super snel en compleet

Ondanks de drukke dagen zo voor de feestdagen wordt nog steeds de volledige bestelling keurig de volgende dag afgeleverd! Top.

Was op zoek naar glutenvrije lange vingers om er een glutenfree tiramisu mee te maken. Wij wonen in een dorp dus in de nabije omgeving niet te krijgen. Toevallig een mailbericht van de online drogist en dacht ik zoek bij hen in het assortiment en bingo, zij hadden ze en ik had ze ook nog eens de volgende dag al in huis ondanks alle drukte bij pakketdiensten. Echt in een woord FANTASTISCH. Zeer aan te bevelen de online drogisterij.

Betrouwbaar en snel!

Goed assortiment, snelle levering.

Prima webshop

Ik bestel al jaren bij deze webshop en altijd is alles prima in orde. Nooit hoef ik ergens achteraan of dat de bestelling incompleet is. Hier kan je gerust bestellen zonder dat je ergens omkijken naar hebt!

snel en super geregeld

snel en super goed

Heel goede service !!

Altijd op tijd geleverd

die Produkte sind toll und die Lieferung ist schnell

Leider kann ich im Moment nicht bestellen, da paypal als Bezahlweise nicht mehr angezeigt wird. Es wäre toll wenn Sie paypal oder Verauszahlung wieder anbieten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele goede online-drogist

Precies de produkten die ik zocht tegen een goede prijs. Heel snel verzonden en de volgende dag bezorgd!

Je bestelling heb je volgende dag al in huis en altijd alles op voorraad.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam