Vindt je alles

Makkelijk vindt je alles voor een prima prijsje

Supersnel en prima product

Supersnel en prima product

goede prijs-kwaliteitverhouding

heldere prijzen, duidelijk. assortiment mag nog wat breder (biologische poetsproducten)

Duidelijke website en goede aanbiedingen

Alles wat ik nodige heb kan ik bij jullie bestellen.

Ben nu 80. Kan 4x per week naar de sportschool en iedereen is verbaasd dat ik die leeftijd heb.

Zeer goede ervaringen

Bestellingen goed en voordelig.Groot assortiment. Snel je pakje binnen. Fijn, dat je boven de 20 euro geen verzendkosten hoeft te betalen. Dus: zeer tevreden

Goede website, goede en tijdige levering.

Alles snel en keurig verzonden

Goed heel goed

Snelle levering en goed

Fijne winkel , snel je bestelling binnen!

Als je ‘s avonds iets besteld , heb je het de volgende dag vaak al in huis ! Echt super !

Top service.

Goede site , alles goed te vinden en bestellen .

besteld en snel en goed geleverd

Meer kan ik eigenlijk niet toevoegen aan mijn eerste ervaring met DOD. Ze beloven één werkdag na de bestelling te leveren en dat deden ze ook. Het product is goed, de verpakking is goed en de afhandeling is goed en correct. Conclusie: zeer tevreden.

prima bedrijf!

uiterst tevreden over de vitamines, verzorgings artikelen en andere spullen enbovendien snelle bezorging.

Altijd snelle en goede levering.

Heb er al vaak besteld en ben altijd tevreden.

Altijd snelle levering.

andere dag al in huis

snel geleverd

Weer erg tevreden!

Dit is niet mijn eerste bestelling hier die uitstekend verloopt. De producten zijn voorradig, makkelijk bestelproces, duidelijke en vlotte communicatie rondom de verwachte levertijd, en de bestelling is weer tijdig en volledig geleverd. Weer bedankt!

De BESTE ONLINE DROGIST

Goede prijs kwaliteit zeer tevreden

Supersnelle levering, altijd goed

Ik bestel regelmatig bij de Online Drogist. Goede prijzen en snelle levering, en altijd de spulletjes op voorraad.

Snelle levering goed verzorgd

Gewoon zoals beloofd

Geen opmerkingen.

Razend snel!

Ze doen precies wat ze beloven. Geweldig.

Goede uitleg op de website.

Snel te vinden wat ik nodig heb. Jammer dat er geen keuze is om het pakketje later te laten bezorgen. Jammer dat er daardoor 's nachts mensen aan het werk moeten voor mij. Ook jammer dat Bonusan niet in de gewone winkel te koop is. Wij bestellen alleen op internet als iets niet in de gewone winkel te koop is.

Eerste bestelling

Dit was mijn eerste bestelling. Ik was wat sceptisch, ik kende de site niet dus ik zocht wat meer info op. Goede beoordelingen. Iedereen tevreden. Dus ik deed mijn bestelling. Wat was ik blij verrast! Snelle en correcte levering. Ik werd op de hoogte gehouden via mail wanneer mijn bestelling was ingepakt en verzonden. Natuurlijk was dit niet mijn laatste bestelling wat de prijzen waren ook zeer goed dus ik ben alvast een nieuwe tevreden klant.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam