Helemaal geweldig!

Altijd op tijd met versturen en een heleboel producten om uit te kiezen. Blij met de selectie natuurlijke producten.

Altijd zeer goed en zeer snel!

Heb al heel vaak besteld. De voorraad is altijd up to date! Bij andere webwinkels heb ik meerdere keren gehad dat er staat dat een product op voorraad is, maar vervolgens duurt het 2 weken voordat het geleverd wordt. Dat gebeurt nooit bij de online drogist. Er staat exact of het op voorraad is of hoelang het duurt. De levering is de volgende dag, echt geweldig!

Goede en snelle bezorging en mooie aanbiedingen.

perfect

snelle levering voor een goede prijs.

Gemakkelijk

Vlot geleverd

Geheel bestelling goed verlopen.

Heb bij deze webshop al meer dan eens gekocht. Levering vlot en goed verpakt.

Goed geprijsd en snel geleverd

Snel en accuraat

Mijn ervaring is altijd dat ik goed wordt geïnformeerd over de levering en is ook goed verpakt.

Geweldige online drogist met goede service

Als dieet patiënt moet ik altijd de ingrediënten weet van wat ik koop. En die staan altijd duidelijk vermeld bij elk artikel. Vragen die ik heb worden altijd beantwoord!

Snelle verzending, makkelijke site en leuke aanbiedingen

Online drogist is snel en alles goed verpakt

Super snel

Snel en goede communicatie tussen

Gewoon goed en snel

Goed en snel geleverd.

Jaren lang super tevreden

goede drogist online

veel producten voor een scherpe prijs. vlot geleverd. veilig.

Een site met een enorm uitgebreid assortiment en de verzending gaat altijd erg snel .

snel en goed

snel en goed

Afspraak is afspraak

Altijd volgens afspraak leveren, netjes verpakt.

Goede prijzen en erg snelle levering

Tevreden klant.

Alles snel geleverd.

Gewoon erg goed!

Ik heb nu al een paar keer een bestelling geplaatst en elke keer, snelle bevestiging en correcte levering. Beter kan gewoon niet!

Prettig winkelen

Goede, ruime keuze in artikelen. Veilig verpakt en in korte tijd keurig geleverd.

Altijd alles op tijd en precies wat ik besteld had. Prima hoor

altijd op tijd gebracht.

Radarweg 503