Mijn favorieye online drogisterij

De Online Drogist is mijn absolute favoriet: Prettige website, veel en goede producten, prima prijzen, regelmatig aanbiedingen én een geweldige service. Ook altijd snel bezorgd in een perfect ingepakt pakje. Hulde van een trouwe & tevreden klant :)

Great service

I can say only good things about how D.O.D handled my orders - fast, promptly and with "a lot of attention". Keep the great work! :-)

Perfecte service!

Steeds alles tip top in orde en levering dag nadien! Geweldig!

Super leuke prijzen, snelle bezorging

Bestel regelmatig mijn vitaminen, schoonheids producten en huishoudelijke producten.Altijd goed geprijsd en snel bezorgd.

Zo punctueel en betrouwbaar, meer moet dat niet zijn. dat niet zo

Leveringen komen op afgesproken tijdstip en zijn goed verzorgd.

Snel en goed

Goede ervaringen

prima!

Al diverse keren wat besteld en het is altijd in orde. Snelle levering, goed verpakt en via de mail op de hoogte gehouden van de levering. Alles prima in orde!

Heel tevreden

Heel tevreden!! Accuraat en betrouwbaar.

Altijd zo n snelle levering

Prima webwinkel.

Volgens afspraak alles verlopen

Goede prijzen

Groot assortiment tegen veelal goede prijzen. Bestelling is goed verpakt. Heel tevreden met deze drogist!!

snel en goed

Vandaag besteld en, indien in voorraad, de volgende werkdag in huis. Mits postbezorger dit kan waarmaken, maar dat is buiten de schuld van leverancier om.

vandaag besteld en de volgende keurig verpakt in huis!!!. Breed assortiment ook super

zie boven

prima en snelle bezorging

zie mijn zin

Prima, snelle verwerking en goede communicatie.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Koop best regelmatig bij de online drogist omdat het een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Bijna alle bekende merken aanwezig en meestal een snelle levering. Enkele keer is iets niet op voorraad of niet meer leverbaar, dat is dan teleurstellend.

De Online drogist levert alles keurig volgens afspraak. Ga zo door Chapeau

Prima snel geleverd.

Maar verpakking voor 2 potjes dr. vogel wel hel erg groot. Dat moet toch beter kunnen.

Goed soms niet helpen,

Nooit te laat en discreet verpakt

Snelle service . Geen klachten .

Een prima winkel

Producten worden netjes op tijd geleverd

Goede service. Goede kwaliteit. *****

Goede service. Goede kwaliteit. *****

Snel, goed assortiment en betaalbaar

Dit was mijn eerste bestelling en er zullen er meer volgen. Top!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam