Het werkt gewoon, supersnel en goed. Komen beloftes na.

Snelle en correcte levering

Zoals bij eerdere leveringen, steeds snelle en correcte levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

En snelle verzending

gewoon goed

gewoon goed

snelle verwerking en bezorging hoeft niet altijd voor mij

De zending s avonds besteld om 9 uur en de volgende middag kon ik bij het afhaalpunt mijn pakje in ontvangst nemen. Dat is erg snel en super goed verpakt.

Komt afspraak goed na

Snel - voordelig - correct

Zie onder.

Ruime keuze, snelle levering en goed advies.

Altijd goed. Nooit problemen

De keren dat ik via deze site bestel is de kwaliteit goed. De snelheid van levering oke. En ik heb nog nooit een klacht gehad. Prima site.

Goeie prijs en ook goede levering.

Vandaag bestellen volgende dag geleverd. Super!!

Betrouwbaar

Al jaren bestel ik hier mijn drogisterij artikelen. Ze hebben veel , je weet zeker dat het binnenkomt en de prijzen zijn redelijk. En vanaf €20 geen verzendkosten is vandaag de dag ook bijzonder.

Zeer goede website

Betrouwbare en goede winkel. Producten worden altijd op afgesproken tijd geleverd. Lukt dat soms een keer niet,krijg je op tijd bericht en een waardebon. Ook zijn veel producten regelmatig in de aanbieding wat heel fijn is.

GOED

GOED !!

Vandaag besteld morgen in huis

Altijd optijd in huis

Alleen maar positieve ervaring.

Goede service en verhouding prijs/kwaliteit. Snelle levering en vriendelijke medewerkers klantenservice en adequate afhandeling van vragen.

goede ervaring

ze doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis uitstekende service

Super snel bezorgd.

De bestelling was degelijk ingepakt en zoals afspraak dag later bezorgd.

Top ervaring

Breed assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending. Wat wil je nog meer. Helemaal top.

Super online drogist

Hele goede en snelle service en een ruim assortiment. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen

Niks te klagen

Snel geleverd. Goede prijs. Prima webshop.

Toppie

Altijd goede service,je krijgt ditekt bericht als het er niet is,snelle aflevering en je weet precies hoelaat ze ongeveer kunnen komen. En genoeg in de aanbieding en genoeg keuze,dus gewoon goed groetjes

Goed assortiment met itgebreide informatie. En altijd snelle levering.

Goed product

Uitstekende en snelle levering!

Regelmatig besteld, alle producten op voorraad en de volgende dag thuis. Niets te klagen.

Snel en goed

had het die avond besteld en was de volgende morgen al binnen

Goed assortiment vlotte levering

Heeft ruim assortiment en levering gaat zeer vlot

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam