Goed en snel en gratis boven de 20 euro, bij de meeste is dat 75

Alweer prima

Kleine bestelling maar snel en voordelig geleverd

Altijd goede en snelke levering

Zoals altijd goede producten,scherpe prijzen en snelle levering

altijd goed.

Is altijd prima in orde. Ben er blij mee.

Uitmuntend

Altijd op tijd en goed.

Mijn bestelling werd tot 2x toe door PostNL zogenaamd afgeleverd omdat ik niet thuis geweest zou zijn. Ik heb dit gemeld aan De Online Drogist die de producten opnieuw verstuurd heeft. Chapeau!

Met geduld en kennis van zaken ben ik geholpen. Alleen kom ik wel tegen dat de artikelen die ik bestel duurder zijn als bij een andere online drogist en dat is jammer, want het scheelt soms €10,00 per artikel!! Als de artikelen goedkoper zouden zijn had ik jullie vijf sterren gegeven en nu maar drie.

Alleen maar goede ervaringen

Snelle levering, goede producten, en als je belt goede informatie. super dus

Goede prijzen en snelle levering.

Als ik iets bestel is het de volgende dag in huis. Ik hoef de deur niet uit en ben meestal goedkoper klaar.

Nooit geen problemen

Het is soms even zoeken

Snel en voordelig

Altijd snelle levering tegen goede prijzen.

Netjes geleverd

Netjes verpakt. Op tijd geleverd. En tegen een mooie prijs3

heel goed

snelle levering,goede produkten

snelle service

Snel, goede levering en heel belangrijk zeer goedkoop

Zeer tevreden.

Mijn bestelling werd supersnel geleverd in een degelijke verpakking. Kortom, alle reden tot tevredenheid. Prima webshop!

Goed met D.OD., slecht wat betreft levering

Wat ik waardeer is dat het door mij bestelde pakket snel in gereedheid wordt gebracht voor verzending. Echter, mijn pakket van de online drogist zou al vorige week zaterdag, 6 dagen geleden, geleverd moeten zijn volgens Post.nl, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik vind dat er weinig communicatie is met D.O.D daarover en ze weinig moeite doen om te zorgen dat ik alsnog het pakket ontvang.

Lage prijzen, snelle service!

top, snel geleverd

duidelijke site, snelle levering

Prima bedrijf !

Uitstekende ervaringen !

prima service

Vlotte acceptatie en terugbetaling bij retour. Ik had zelf een onnodig product besteld.

Goede, vlotte, en nette afhandeling.

Snel, goeie bezorging

Snel en juist geleverd

Als ik iets weer nodig heb en wil bestellen kan ik op de website goed zien en vergelijken. Ik bestel en heb het de volgende dag in huis

Altijd op tijd geleverd

Hebben echt alles op voorraad. Wordt keurig netjes verpakt en verzonden. Echt een aanrader.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam