mijn ervaring is van af het eerste moment dat ik ooit besteld heb bij de online drogist tot aan vandaag de dag uitstekend, het bestellen, betalen en leveren van mijn producten gaat altijd super. Ze hebben een grote variatie van spullen en alles is altijd op voorraad en dat kan je van sommige winkels waar je naar toe kan niet zeggen. Ik ben super te vrede en zal bij hun blijven bestellen

Goede betaalbare producten, snelle levering

Goed verpakt en snel

Makkelijk en snel

Snelle bezorging en goede prijs!

Uitstekende webshop

Bestellingen werden steeds correct afgewerkt. Geen klachten.

Bijna altijd alles op voorraad, snelle levering, goede prijs

Snelle levering,vriendelijk,goede producten

Sinds jaren (vaste) klant. Gewoon een goede drogist met snelle levering. Sturen een berichtje wanneer het pakket een dag later komt. Goede service

Zeer tevreden.

Alles wat ik bestel is hoegenaamd altijd op voorraad. en vandaag besteld, morgen in huis. Ga zo door

Snelle en correcte levering. Wat mij stoort is dat er voor 2 kleine artikelen een veel te grote verzenddoos gebruikt wordt. Als het product, in dit geval 2 doosjes Xylimelts, efficiënter verpakt zou worden, past dit gewoon in de brievenbus. Makkelijker voor mij en goedkoper voor DOD en minder afval.

Snelle service en bestelling

Snelle afhandeling

Keurig gecommuniceerd, goede info en snel geleverd. Ook een prettige zeer uitgebreide website. Fijn om er te winkelen.

Snel en aantrekkelijk in prijs

Snel en aantrekkelijk in prijs

Door boven een bedrag uit te komen geen portokosten, prima

topservice

vlotte levering en goede prijzen

Dik tevreden

Prima heb geen klachten.

Gisteren besteld. De volgende dag binnen

Ferfect !

Snelle levering. Goed product !

Vijf sterren zeggen genoeg ⭐️

Top bedrijf

Snelle bezorging

Prima online winkel

Zeer tevreden!

Vlotte levering. Altijd in orde! Doe zo verder. Proficiat!

Altijd tevreden kunnen zijn!

Tot nu toe altijd tot volle tevredenheid bij De Online Drogist kunnen kopen en de levering is prima in orde. Is product niet aanwezig meteen een bericht van nalevering.

Goed!

Een online drogist met een ruim assortiment. Zeer voordelig geprijsd. En verzending is snel en gratis boven de 20 euro. Top!

super snelle service

snel besteld mooie prijsje, en netjes verpakt

Snelle en nette levering

Radarweg 503