Ik ben erg blij met de aankoop

Ik ben tevreden met het gekochte product. De steen houdt aromatische oliën zeer goed vast en de lavendel is gewoonweg prachtig. Ik was erg blij om bij je te kopen, het helpt ons.)))

De producten zijn perfect maar somige inhuod mt andere winkel zijn duur.

Generally the products are good. but i have orderd not too much . the products that i have ordered were good but expensive. tranport is very excellent. the time of reciev also good. because of the two last aytems,i like to order more .thanks

goed te woord gestaan.l erg tevreden over afwerking van alles.

Snel en vanaf €20 geen verzendkosten

Ik bestel veel bij DOD, de prijzen zijn over het algemeen laag, ze zijn snel en die verzendkosten hè:)

Good Service and Fast delivery!

To my experience, I always get the products on time with reasonable price.

Snelle levertijd!

snelle correcte levering

producten worden altijd snel en correct geleverd

Snel, efficient en goed prijs/kwalteit.

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Altijd goede service, fijne producten en scheelt vaak veel geld.

Super snelle levering! Bravo!!

Heel makkelijk besteld ''s avonds, de volgende dag was de zalf er al! Ook de betaling ging erg makkelijk en ik ontving ook direct de bevestiging: van de bestelling, van de betaling en van de verzending. Top!

Snel geleverd, goed ingepakt.

De titel spreekt eigenlijk voor zich. Was allemaal prima in orde.

Goede service en snelle levering

Goede en correcte levering.

Kan niet beter.....

Ruime sortering.... Vlot besteld door overzichtelijke website... Vlot bezorgd...... Wat wil je nog meer ?

goeie winkel

bestelling snel ontvangen

Prima levering en service

Snelle levering. Prima

Goede klantenservice, snelle levering

De Online Drogist is weliswaar iets duurder, maar het is een sympathiek bedrijf vind ik. Laagdrempelig ivm verzendkosten, goede klanten service en snelle levering.

Spectacular

Ordered and received in less than 24 hours. First impression: exceptional!

Gewoon goed

Houden zich aan hun woord. Vandaag besteld morgen in huis.

snelle levering en prima service

Snel en goedkoop

De bestelling wordt altijd binnen 24 uur bezorgd! En er zijn goede aanbiedingen!

Aankopen

Ik ben altijd tevreden over de producten en zeker als er kortingen zijn doe ik massaal inkopen, ook altijd vlug geleverd en correct, een goed site

Wordt netjes bezorgd , snel verstuurd . Gewoon goed .

Altijd snelle levering en afhandeling

Altijd goed!

Ben al jaren een tevreden vaste klant!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam