Tevredenheid

Ik ben niet altijd in de gelegenheid om naar een winkel te gaan omdat ik op een dorp woon. Winkelen vind ik leuk. Maar dit is handiger.

Goed!!

Gewoon heel goed!!

Altijd keurig verzorgd en op tijd.

Ik D O D betrouwbaar. Keurige en verzorgd

Snel !

Veel in vooraadvoor goede prijzen en supersnelle levering, niet alleen in Nederland maar ook elders snelle levering.

Makkelijk en snel

Zonder inlogcodes makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. En een groot assortiment.

Werd vlot geleverd als besteld.

Ok

Goed!

Goed ,snel en betrouwbaar

de bestellingen gaan altijd goed.

Wanneer ik bestel is de volgende dag of de dag daarop de bestelling binnen. Wel afhankelijk van post.nl die er soms langer over doet.

Hyper satisfaite de vos services (achats, livraisons etc )

Très contente d'avoir commander chez vous une première fois et depuis je commande régulièrement … on ne trouve plus ce produit en Belgique et en commandant en ligne je ne dois pas aller aux Pays-Bas pour essayer de les trouver … Toutes les livraisons l'ont été aux horaires prévus et très faciles de les récupérer dans le Point Poste choisi par moi. J'ai réussi à traduire la page en français et cela me facilite vraiment la tache pour commander (je ne crains plus de faire des erreurs …).

Prima in alle opzichten.

Groot assortiment voordelig en snelle levering

Groot assortiment voordelig en snelle levering. Veel goede kwaliteit supplementen

Prijs en levertijd zijn goed

Web site is duidelijk en gemakkelijk. Prijzen zijn goed. Levering precies zoals afgesproken

Goede prijs,-snelle levering,

Mijn probleempje werd heel snel opgelost, nadat ik contact opnam met de klantenservice chat. Heel vriendelijk, begripvol en Erik gelijk een oplossing geboden. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Prima winkel, snelle levering

Prima, snelle levering. Altijd goed.

Prima online drogisterij. Altijd goede kwaliteit en service

Bestellen gaat eenvoudig en levering is altijd snel en volgens afspraak.

Teveel verpakkingsmateriaal

Bestelling ging goed, producten zijn goed, prijs is goed voor sommige producten, maar de verpakking was niet van deze tijd. Er zat een drie dubbele laag karton omheen.

Snel

Snel geleverd en voordeliger

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt

Snel en goede prijs

Prima leverancier

Prima prijs en product

Leveren prima producten. Wordt netjes verpakt en snel verzonden Heeft mer regelmaat interessante artikelen in de reclame

is goed

Gewoon goed

Overzichtelijke site en optijd geleverd

Zie sterren

Eenvoudig te bestellen.