Heel te vrede

Snelle levering goede kwaliteit en niet te duur

Snelle levering zoals besteld.

Snelle levering zoals besteld

Goede prijs/kwaliteitverhouding en een grote keuze

Alleen héél jammer dat ik geen vitamines en mineralen meer kan bestellen bij jullie als Belgische klant... Kan dit nog veranderen?

Prima website

Voor de eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer. Fijne website. Alleen was de verpakking veel te groot voor hetgeen we besteld hadden.

Snel

Zoals aangegeven de volgende dag in huis. Verder heeft de webshop leuke aanbiedingen

Alles wordt goed verpakt en snel verzonden

De spullen worden goed en snel verzonden. De info over de artikelen is ook goed in orde.

Uitstekend!

Niets aan toe te voegen 10/10

vakkennis , zeer behulpzaam ,correcte en plezierige afhandeling

zie boven

De online drogist altijd goed

Ik heb al flink wat bestellingen bij de online drogist gedaan. Het is gewoon altijd goed. Snel geleverd. Groot assortiment. Goede aanbiedingen en door een review 10% extra korting is ook super. Paar maal contact gehad met klantenservice, wordt ook snel en prima geregeld. Ik ben heel tevreden over de online drogist.

Snelle levering en goede prijzen

Ik heb momenteel veel verschillende dingen nodig voor mijn gezondheid en alles is hier te vinden

Snel besteld volgende dag in huis top

Prima webshop, snelle levering en redelijke prijzen alleen de paracetamol is wel duur, voor de rest heel goede en ruime keuze in artikelen en merken.

Betrouwbaar

Wanneer je ook besteld, het is altijd met een dag binnen!

Snelle levering, goed ingepakt

Mooie deals, snel geleverd en goed ingepakt.

Prima assortiment en snelle afwikkeling van orders

Betrouwbaar

Snel, netjes ingepakt

Prima hoor! Supersnel bezorgd, netjes ingepakt en het product is mooi sterk. Perfecto!

Goede ervaringen

Bestellingen worden snel en goed geleverd. Tevreden

Probleemloos

Altijd snel geleverd voor een goede prijs

Goede kwaliteit, mooi assortiment

Goed aanbod, scherp prijzen, en snel levering.

Alles was naar wens.

Goed geprijsd

Snelle levering en scherpe prijzen.

Uitstekende website

Gebruik de website altijd, super handig.

Gemakkelijk winkelen en een snelle levering, top!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam