Heel tevreden over De Online Drogist.

Goede prijs/kwaliteit verhouding,goed assortiment, supersnelle verzending,ik winkel er graag!

Top bedrijf: snelle levering en goede service!

Ik bestel al jaren bij de Online Drogist en nog altijd naar volle tevredenheid. Van vlierbloesemlimonadesiroop tot vitaminepillen... Je kan het zo gek niet bedenken! En alles wordt meestal nog snel geleverd ook! Heel soms is de levering vertraagd, maar dan krijg je automatisch een kortingscode in je mailbox met 10% korting op je volgende bestelling. Die code was 6 maanden geldig, waardoor je niet het idee hebt dat je meteen weer moet bestellen. Kortom: een topbedrijf!

Echte aanrader, De Online Drogist

Ruime keuze aan producten, gunstige prijzen en aanbiedingen. Goed verpakt. Prettige website. Echte aanrader!

Vandaag besteld morgen in huis .

Gewoon goed

Duidelijke en goede site en supersnelle levering.

Vele bestellingen al gedaan, lagere prijzen, ruim assortiment en snelle levering. Zeer tevreden, zeker een aanrader om hier te bestellen.

Alles top

Prima winkel

Fijne site, goede prijzen . Levering binnen 1 dag… bij mij iets langer omdat PostNL het pakket niet optijd kon brengen maar daar kan DOD niets aan doen.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed verpakt en snel geleverd.

Goede, en snelle levering uit een uitgebreid assortiment

De meest voordelige online drogist met snelle levering

De meest voordelige online drogist met snelle levering

Uitstekende snelle sevice!

Zeer tevreden met assortiment en snelle levering.

Goed en Goedkoop

Hebben altijd leuke aanbiedingen en snelle levering

Wow wow

I ordered in the evening, the next day received it. Well packed, well priced. What a service.

Snelle levering, goede service, snelle reactie.

Netjes en accuraat

Besteld en de volgende dag ontvangen.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

niet van toepassing

Alles verloopt naar wens

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Snel en goed

Vitaminen besteld, snel bezorgd en niet te duur

goede service

vlotte afhandeling en thuisbezorging

Perfecte levering

Ik heb ontvangen wat ik wilde hebben.

Betrouwbaar en snel

Medewerkers zijn ook telefonisch goed te bereiken. Er wordt goed geluisterd en correct gehandeld.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam