de bovenste besten!!!

bij D.O.D. kan ik een avond-levering aanvragen, dat doe ik dan ook. Echter Postnl maakt daar een levering OVERDAG van en voor een avond-levering betaal je 1,95 euro extra, ik vind dit walgelijk!! Kan D.O.D. hieraan iets doen? Zo ja, heel graag. Momenteel ben ik vaak overdag weg en kan dus de levering niet aan nemen. Ik heb al zo vaak aan Postnl door gegeven, dat, als ik niet thuis getroffen word, Postnl de levering dient af te geven bij Primera in W.C. Geesterduin te Castricum. Maar zij brengen het toch bij de buren of ze hebben het in een container gedeponeerd, dit vind ik van een grote arrogantie getuigen. Ik weet niet of jullie hiervan op de hoogte zijn maar willen jullie ook hiertegen protesteren. Over D.O.D. heb ik alleen maar goede opmerkingen, de bovenste besten!!

Altijd op tijd

Niet duur en goede kwalitijd.

Alles altijd supersnel geleverd

Heel tevreden klant

Je wordt herinnerd dat bepaalde supplementen bijna op zijn en prijs/kwaliteit is super.

Geweldig bedrijf

Goede en snelle levering

Grootste sortering en snelste bezorging❣️

Goede service! Ook als je meer informatie wilt staan ze voor je klaar!

Goedkoopste webshop

Prima !

Goede producten en snelle levering

Producten altijd snel in huis, prima verpakt en ook niet onbelangrijk vaak goedkoper dan in de fysieke winkel.

Zoals altijd snel

Snel binnen gekregen en helemaal tevreden!

Snelle service, netjes verpakt. Makkelijke website. Volgende dag al in huis. Prima prijs kwaliteit verhouding. Tevreden

Goede producten

efficient en betrouwbaar

Snelle afhandeling. Website mag wat beter als het gaat om bestelhistorie. Is nu onhandig zoeken.

Snelle manier van bestelling verwerken en in formatief over verzenden en verzendkosten verder geen onduidelijkheid omtrent het financiële beleid/bezorging of iets dergelijks alles is naar tevredenheid verlopen

Perfecte levering!

Perfecte levering, alle producten volgende dag geleverd zoals besteld.

Perfecte snelle levering

Accurate service

Zeer positief.

Goede prijs

Geleverd volgens afspraak

Goed prijs kwaliteit verhouding

Gemakkelijk zoeken op de site, vandaag besteld morgen geleverd. Komen na wat er op de site staat.

Altijd op tijd keurig verpakt. Indien een probleem word onmiddellijk opgelost.

geweldig

Heel goede ervaring!

Tot nu toe geweldig

Belangrijke punten zijn snelle en betrouwbare levering met keuze voor avondlevering. Vanaf 20 euro gratis levering, veel en/of vaak aanbiedingen bij producten waar je ook wat aan hebt.

Vlot en geen kopzorgen...

Vlotte afhandeling en verzending, ga zo door...

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam