My package was lost in shipping. When I called and asked for help, they were very helpful in finding it. Thank you !

Altijd alles op tijd bezorgd! Keurig ingepakt!

SUPER DROGIST

Elke keer weer super producten,super snel thuis gestuurd!!

Snelle levering en goede acties!

Bestelling werd snel geleverd en actie was goedkoper dan in de winkel daarom interessant

Zoals altijd alles perfect verzorgd

Prima bedrijf grote sortering tegen betaalbare prijzen.

Levert volgens afspraak en concurrerende prijs

Gelijk de volgende dag geleverd. Toppie.

Goed assortiment en super snelle correcte levering

De online drogist heeft een goed assortiment waarbij de meeste producten op voorraad zijn tegen een goede prijs. Ik bestel er graag.

Zeer snel

Ik ben zeer tevreden over de online drogist

De super drogist

Een fijne webshop met een duidelijke overzichtelijke website, veel goede en voordelige artikelen. Het beste is, om even alle artikelen die je nodig hebt op te sparen en dan in één keer bestellen. Zelfs haarverf bestel ik hier. Voordelig, snel en goed. Fijn, ik ben blij met de online drogist.

Wordt op tijd bezorgd binnen 2 dagen geen lang traject iig super

Jaren lang beste ervaring ervaring in producten, levering en alles prima!

Als ik iets nodig heb zoek ik eerst bij Drogist en in de meeste gevallen vindt ik dat, het is altijd goed quality ervaren en snel geleverd. Bedankt dat jullie bestaan en de vriendelijke groeten!

Altijd betrouwbaar altijd snelle levering

'S avonds voor 9:30 besteld is de volgende dag geleverd en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Super goed assortiment. Klantenservice is ook heel goed bereikbaar. Betrouwbare site en een aanrader.

TOP drogisterij, goede keuze en snelle levering

Ik bestel al jaren bij de Online Drogist en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Er is een ruime keuze aan producten, een snelle levering, ook mede dankzij PostNL, én een goede service. De website is heel goed gemaakt met alle functionaliteiten die je nodig hebt voor nieuwe bestellingen en herbestellingen. Goede beschrijving van de producten inclusief samenstellingen en indien nodig zaken waar je rekening mee moet houden bij gebruik. Daarnaast ook nog eens goede prijzen in vergelijking met b.v. Belgische drogisterijen.

Prima ervaring

Goede website. Bestellen gaat simpel. Supersnelle levering.

Fijn en betrouwbaar

Fijne en betrouwbare website. Alles goed vindbaar, fijne kortingen en snelle bezorging. Ook een heel uitgebreid assortiment.

Meerdere goede ervaringen. Snelle levering, hebben veel voor een lagere prijs is mijn ervaring met de producten die ik bestel.

Prima geregeld!!

Duidelijk, men blijft op de hoogte van de ontwikkelingen en snel geregeld!

Snel geleverd en tevreden

De beoordelingszin geeft alles al duidelijk aan. Ik kocht al eerder bij jullie en was de website (nu opgeslagen) uit het oog verloren.

Goed en snel

Veel keus en snelle levering

Topsite met leuke producten.

In de avond besteld, de volgende dag in huis. A merken voor een leuk prijsje. Kortom bij de online Drogist moet je zijn.

super

goed en netjes bezorgd.

Ruim assortiment en geweldige service

Snelle reactie van de klantenservice na een fout van mij waardoor de bestelling alsnog gecorrigeerd en op tijd verzonden werd.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam