Snel geleverd en tevreden

De beoordelingszin geeft alles al duidelijk aan. Ik kocht al eerder bij jullie en was de website (nu opgeslagen) uit het oog verloren.

Goed en snel

Veel keus en snelle levering

Topsite met leuke producten.

In de avond besteld, de volgende dag in huis. A merken voor een leuk prijsje. Kortom bij de online Drogist moet je zijn.

super

goed en netjes bezorgd.

Ruim assortiment en geweldige service

Snelle reactie van de klantenservice na een fout van mij waardoor de bestelling alsnog gecorrigeerd en op tijd verzonden werd.

Prima webshop

Veel keus, goeie prijs en vanaf €20.00 al gratis verzenden.

Voor herhaling vatbaar.

Levering precies zoalshet hoort. De vorige keren was dat ook het geval.

Perfect !

Ik ben zeer tevreden en ik zal zeker De online Drogist aanbevelen !

Snelle levering, goeie aanbiedingen!

Ik ontvang altijd snel en goed verpakt mijn bestelling! Helemaal top!

Aantrekkelijke prijzen, lage drempel voor verzendkosten

Koop regelmatig hier vanwege de scherpe prijzen en omdat je al vanaf 20 euro geen verzendkosten hoeft te betalen.

Super !

Heel goede ervaring ! Voor herhaling vatbaar

gemakkelijke website en goede levering

Het zoeken via de website is gemakkelijk en de levering was goed.

Uistekend

Correct en snelle levering, Zeer goede prijs en kwaliteit. Perfecte web shop

Bestelling snel geleverd

De bestelling werd snel geleverd binnen de afgesproken termijn. De optie om het pakket op te halen bij een pakketautomaat zeer gewardeerd.

WYSIWYG

Snelle levering, veel keuze, de juiste producten

Ze werken er echt voor jou en je krijgt antwoord als je iets vraagt.

Mijn vraag over een product is prima beantwoord.

Groot assortiment, de goedkoopste en een supersnelle levering (i.s.m. PostNL).

Groot assortiment, de goedkoopste en een supersnelle levering (i.s.m. PostNL).

Altijd goed!

Altijd goede producten en aanbiedingen en altijd snel geleverd! En niet onbelangrijk; Een hele goede service!

x

geweldig.

ik hoof maar te bestellen en de volgende dag in huis dat vind ik super.

betrouwbaar

drogist als verwacht ook goede informatie te kunnen geven voor de leek en ook voor die als goed onderwezen mag heten. Meer compleet als leverancier van drogisterij dan elders. Maar het kan nog beter als altijd. Letten op de trents bij het publiek, maar ook zij die in de oude patronen leven. De afscheiding tussen nieuw en oud niet doorzetten, totdat "oud" ook werkelijk afgestorven is. Maar wat in "oud" goed was behouden en kunnen blijven presenteren als er geen vervanging is.

Zeer goede webshop

Zeer tevreden over DOD. Soms problemen met de voorraad maar dat is elders ook. Voor het overige prima service.

Grote keuze

Goeie kwaliteit, snelle levering en gemakkelijke website. Meer moet dat niet zijn !

Quick delivery

I am very satisfied with their service, always quick and reliable!

Snelle levering en prima product

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam