Snel gevonden

Snel en eenvoudig gevonden en dag later geleverd

Nooit problemen gehad

Besteld regelmatig bij de onlinedrogist, alles gaat makkelijk, goed, vaak goedkoper dan andere websites, grote voorraad. Erg tevreden mee.

Het was inderdaad; vandaag besteld, morgen in huis . Met goede prijs/ kwaliteit verhouding. Dankjewel voor de goede service

Ben zeer tevreden.

Snel en efficiënt

Mooie prijzen en wat extra korting omdat ik een zorgverzekering heb bij IZZ.

Snelle service tegen scherpe prijzen

Snelle levering tegen lage prijzen, dus perfect

5 sterren

5 sterren ? Spreekt voor zich !

Prima online drogist.

Snelle verzending Goede service Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Betrouwbaar

Levert snel, communiceert goed en is iets goedkoper dan de anderen die dezelfde producten leveren. Ik koop hier al mijn supplementen en ben zeer tevreden.

Altijd goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Snel

Snelle levering.

Leuke aanbiedingen Snelle levering Nooit geen fouten Perfect

Erg simpele bediening

Ik kon erg snel vinden wat ik zocht. De verdere afhandeling was ook prima.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering.

Beren goed

Goede verzorging bij mijn bestelling. Altijd op tijd.

zeer vlot en correct!

makkelijk bestellen - snelle levering - goed product !

zeer tevreden

de online drogist heeft geleverd zoals beloofd. helaas kwam door post NL het pakketjes te laat aan.

Bestelling is vlot gerealiseerd.

Bestelling is vlot verwerkt en wordt snel verzonden incl.de berichtgevingen.

snelle verzending en beste prijs

ik ervaar de beste prijsgarantie en vandaag bestellen is morgen in huis. Top service waarvoor dank!

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

NAC kan ik pas op de langere termijn beoordelen maar wordt aanbevolen zeker bij scans om cellen beschermen tegen de straling

Top!!

Goede ervaringen en snelle levering!

Zie hieronder

De ervaring met de PostNL was daarentegen niet goed. Zowel de leverdag als locatie werden tot vier keer toe gewijzigd. Ik heb geen problemen met wat vertraging, maar de communicatie was bijzonder verwarrend. Misschien kunnen jullie PostNL aanmanen om dat beter te doen? Maar dat doet geen afbreuk aan de goede dienst die jullie hebben geleverd, het product dat ik heb ontvangen en de vriendelijke call center medewerker die mij heeft geholpen.

Voordelig en snel

Voordelig en snel

Goede producten en zeer snelle levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam