Probleemloos en snel

Probleemloos en snel geleverd

Deze "De Online Drogist" levert snel, correct en is duidelijk.

Alles wat ik bestel bij "de Online Drogist" wordt met zorg verpakt en super snel geleverd. De bestellingen kloppen precies. Ik kan rekenen op "De Online Drogist". Ik ben er blij mee!

Snelle levering en breed assortiment

Snel geleverd en goede prijs!

goed assortiment, snelle bezorging

altijd alles op voorraad, goede producten

Snel en correct

Mijn bestelling wordt steeds 1 à2 werkdagen later geleverd in België. Indien een artikel ontbreekt, hetgeen slechts 1 maal is voorgevallen in jaren, wordt er snel door de vriendelijke klantendienst geantwoord en wordt het artikel nagestuurd. Top service !!

Snel en correct !

Snelle en correcte levering !

Stipte levering.

Al vaak besteld en iedere keer compleet en op de bevestigde tijd. Meestal de volgende dag,

zoals altijd goed

correcte levering en bezorging, niets om op aan te merken

Geen enkele klacht

Prima servicw en afhandeling

Snelle en juiste levering

Zeker de moeite om nog te bestellen..

Snel

Grote keuze , goede prijzen

Altijd snel netjes en goed verpakt .

Perfecte service

Goede prijzen en altijd snelle levering!

Goede prijs en snel geleverd.

Altijd top service

Altijd een aangename, snelle, correct service. Snelle levering tot België ook! Gewoon geweldig.

lage prijzen, netjes ingepakt en snel bezorgd!

Prima service!

Snel en correct!

Savonds voor 22.00 besteld en betaald de volgende dag in huis!

Top website

Ben al meer dan 10 j klant bij de online drogist. Ik vind er alles wat ik nodig heb. Ze zijn ook snel en vooral eerlijk en zeer attent.

Perfect !!

Super snel. Perfect

Top sinds 2017

pakket altijd in goede staat en optijd ontvangen.

geen op en aanmerkingen tot nu toe.

Je kan erop rekenen !

Goede en praktische communicatie.

Perfect!

Levering precies zoals verwacht en snel geleverd!

Onzin gekocht

Eco Conseils Diatomeeënaarde gekocht. Toch weer 12€ weggegooid want het doet niet wat het belooft. Het zou ongedierte bestrijden als de bloedmijt. Helaas kroelen ze rond in het poeder en hebben het hartstikke naar hun zin. Beetje kwakzalverij voor welzijn van dieren. Jammer. Toch een sterretje extra want het was wel gewoon super snel bezorgd. Dus zal verder een prima webwinkel zijn.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam