Groot assortiment, snelle levering.

Alles gevonden, wat ik zocht en dat had ik de volgende dag in huis!

De goedkoopste en snelle levering

Produkten zijn goedkoper dan bij andere aanbieders en bij 20 euro al gratis verzending. En levering de volgende dag.

Snel duidelijke afspraak

Altijd correct en vriendelijke ,snelle levering

Altijd goed en snel

Zie boven

goed service en produkt

goed ervaring.

Fantastisch! Vandaag bestellen en binnen no time in huis.

Ik bestel, voor een goede prijs en goed product. De levering is snel, heel snel. En de service is perfect.

Prima verpakt, snelle levering.

Spullen altijd prima verpakt. Snelle levering. Wel altijd moeite, met de voor mij, onhandige dozen. Daarnaast lukt het me op geen enkele manier, om mij in te schrijven voor de nieuwsbrieven.

top niet te duur

niet te duur en snel geleverd

Volledig naar verwachting: snel en met weinig verzendkosten

zie hiervoor.

A very quick service

A good selection of products and usually a good price

Alle benodigde artikelen te vinden op één adres; Makkelijk een extra bezorgadres in te voeren (heel handig voor mantelzorgers); De bestelling en bezorging waren goed te volgen. Het ging zelfs iets sneller. Wat een beetje onhandig is om dan zelf op tijd door te kunnen geven wanneer een pakje aankomt. Dus net geen tien in dit geval. Alles keurig en (zeer) snel bezorgd zoals op de website staat aangegeven. Wat wil je nog meer...

Tevreden klant

De online drogist is niet de goedkoopste, maar wel een mooie prijs én snel geleverd.

Prima prijzen en altijd snel en correct.

Snelle en complete levering van de bestelling.

Ik heb 3 verschillende artikelen bestel en deze zijn alle 3 in een keer netjes binnen 24 uur bij mij thuis bezorgd!!

Goede en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Alles oké

Goede dienstverlening.

Altijd snel

Net als voorgaande keren, gisteravond bestelt en nu al in huis. Goed, snel en..... voordelig.

product precies zoals beloofd en verzending ook

Handing

Snelle levering en de laagste prijs.

Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Ik vind dat deze site goed werkt. Er hoeft niets te veranderen. Mijn bestelling wordt altijd de dag erna geleverd.

Pakket onmiddellijk verstuurd. Helaas kon PostNL mijn adres niet vinden (lukte afgelopen 20 jaar wel..) dus bestelling ging retour, maar Online Drogist verstuurde het meteen opnieuw zodat ik toch snel met de kuur kon beginnen. Zeer tevreden (alleen liever een andere pakketservice in de hand nemen)

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam