zéér tevreden

ruime keuze aan bio-producten - jammer dat jullie het gamma onderhoudsproducten La Droguerie Ecologique niet in jullie assortiment hebben - verder zeer tevreden en de levering via PostNL is dit keer vlot verlopen ( in het verleden vaak problemen gehad bij levering van andere pakjes vanuit NL via PostNL).

Heel tevreden bestellingen komen goed verpakt en altijd op tijd binnen!

Mijn ervaring met deonlinedrogist is positief ik zou deze drogist voor bestellingen zeker aanbevelen!

Positief

Snel en zonder zorgen.

Ruime keus in producten en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Producten zijn makkelijk te vinden op deze site en mocht het er niet zijn dan krijg je een lijst met alternatieve producten.

Snel bestellen, snel geleverd.

Makkelijk bestellen, andere dag geleverd.

Super snel en correct

gewoon heel goed

Snelle

prettig en supersnel

Ondanks de herinnerings mailtjes dat er nog iets in mijn winkelmandje zit, ben ik heel erg tevreden over d.o.d. Makkelijk te bereiken en de bestelling heb ik bijna altijd de volgende dag in huis ☺️

Wel vreemd dat bij de eerste levering ik een melding kreeg dat iemand ons pakket had geprobeerd af te leveren, maar dat dit niet gelukt was. Dit gaat natuurlijk over de pakketservice. Onze tuin is aan de voorkant bij de deur en wij zaten letterlijk naast de deur. Niemand gezien. Toch vreemd. Toen kwam het pakket op maandag. Tja niet zo erg maar gewoon vreemd. Producten prima.

On-time Delivery

I received my items on time.

Top service & prima prijzen. Groot assortiment.

Snel zoals het moetmet leveren prima

Snelle bezorging

Alles wordt op tijd geleverd, mijn complimenten

Ik bestel niet heel veel maar wat ik bestel, wordt keurig op tijd geleverd

Always fast and well packed

Great product variety, especially lots of organic products. Delivery is also fast and everything comes well packed.

Ruime keuze en snelle verzending

Zeer tevreden, ruime aanbod en vaak goede prijzen. En verzending is ook heel snel. Zeer tevreden!

Snel en netjes

Snelle levering....goede prijs en nette aflevering

Jarenlang prima service

Omdat ik al jaren gebruik maak van de online diensten zonder obstakels geef ik een 10, ga zo door.

Tevreden

Ben tevreden en weet geen verbeteringen punten

Snelle levering prijs kwaliteit prima

Erg tevreden

Snel en prima service

Meerdere keren wat besteld en altijd zeer tevreden!

Zeer goede ervaringen!!

Perfecte service

We zijn telkens 100 % tevreden over de manier van bestellen en van de thuisbezorgend!

prima in orde

bestel al jaren bij jullie en ben dik tevreden

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam