Snel en netjes bezorgd.

Zeer tevreden.

Prima! veel producten en zeer snelle levering

Winkelen bij de online drogist is zeer prettig, ruime keus, zeer snelle levering en een duidelijke communicatie

ze zijn super snel en voordeliger.

ze zijn super snel en voordeliger.

Duidelijke site met genoeg informatie en een snelle levering.

geweldige service.

Hele goede service, deed elke webside maar zoals jullie doen ,binnen 1 dag de bestelling binnen is uitstekend.

Goed assortiment, gemakkelijk bestelproces, en vooral supersnelle levering.

Snel en professioneel

Mijn klacht werd binnen een dag afgehandeld. Ik heb een vervangend product volgende dag gekregen. Top! Kasia

Super bedrijf

Goede producten, mooie kortingen op de producten en een groot aanbod. Snelle levering van je bestelling.

Prima drogist

Snelle levering en vrij scherpe prijzen. Wij bestelde altijd veel bij EkoPlaza maar de online Drogist is voordeliger.

Niet duur, altijd op tijd geleverd

Ik koop graag bij De Online Drogist. Veel keus, goede aanbiedingen. Op tijd bezorgd. Goed verpakt.

Super snelle levering

Grote keuze aan producten en de levering is super snel en netjes verpakt. Zeer tevreden.

Zeer ruime keus en snelle verzending.

prima levering

Snel en netjes verpakt

Heb opnieuw besteld omdat jullie leveren zoals afgesproken en omdat het zo passend verzonden wordt : juiste formaat van overdoos b.v. Super

Snelle en goede service met groot assortiment

Ik bestel graag bij de online drogist. Het assortiment is ruim en bestellingen worden snel verstuurd. Als er al vertraging optreedt in levering dan komt dat door de pakket bezorgdiensten. Top service.

Hélemaal oké!

Is wel duidelijk genoeg denk ik

Uitstekend.

Zeer goede prijs en snelle levering

top

je word altijd keurig geholpen top dikke duim omhoog

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering

Snelle levering en goede service

Snelle levering en duidelijke communicatie. Een betaalde order kon niet helemaal verwerkt worden. Het bedrag voor het nier op voorraad zijnde product werd meteen gecrediteerd zonder terugbetaalverzoek van mij. Keurig afgehandeld en gecommuniceerd!

Super slecht verpakt

De afgelopen jaren zijn de artikelen altijd gedeukt aangekomen, althans de doosjes waar de artikelen in zitten. Alle artikelen en de doosjes ervan liggen los in de veel ste grote verzenddoos heen. Helaas wordt er totaal geen aandacht aan geven bij het inpakken en of beschermen van je aankopen

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop. Prima internetwinkel. Geen verzendkosten boven € 20,-.

Snel en correct

Levering medicatie gebeurde discreet, snel en correct.

Goede producten en service

Altijd prettig winkelen, bestellen en goede service.

keuze is groot.

Radarweg 503