Groot assortiment, snelle verzending

Duidelijke website, groot assortiment en snelle verzending. Via de postnl.app krijg je een kortingscode voor 10% korting bij de volgende bestelling.

Uitgebreid assortiment en snel geleverd

Er is een uitgebreid assortiment welke, buiten reclame acties bij drogisterijen, het voordeligst zijn! Tevens is alles snel thuis bezorgt en word je goed op de hoogte gehouden hoe het met je pakket gaat.

Goede artikelen

Duidelijke website, leuke aanbiedingen, snelle service

Snel en goed

Heldere site, snelle levering!

Heldere site, snelle levering!

goed en snel afhandelen daar houden jullie van

altijd netjes verpakt en keurig optijd verzonden

altijd bereikbaar

fijne aanbiedingen altijd op voorraad en zo in huis

Snel, netjes en nooit fouten met de artikelen die ik besteld.

Supersnel geleverd

Het is erg fijn dat de bestelling de volgende dag al wordt geleverd. Grote keuze glutenvrije artikelen. Top.

Topbedrijf

Snel, alles op voorraad, voordelig. Gewoon een topbedrijf!

JJA van Dijk

Goede en correcte afleverig

Doen wat afgesproken is

Tot nu positief daar alles wat ik besteld heb ook keurig volgens afspraak is geleverd

Een uitstekende webshop.

Makkelijk bestellen en betalen en zeer snelle levering. Keurig verpakt.

Perfecte afhandeling.

Steeds correcte en snelle verzending van de bestelling.

Top bedrijf !!!

De vitamines e.d. koop ik altijd bij jullie, snelle levering en tegen een mooie prijs. Ga zo door, ik blijf zeker klant bij jullie. Ik heb al verschillende vrienden naar jullie verwezen en die zijn ook zeer tevreden.

Snel en niet te duur

Altijd snelle levering en redelijke prijzen. Prima!!

tevredenheid

iedere bestelling gebeurd conform afspraak. wat moet ik hier verder op zeggen.

Alles prima

Niks op aan te merken. Producten snel en netjes geleverd. Zal waarschijnlijk nog wel vaker wat bestellen

Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs

Prima bedrijf levering zeer snel en voor een goede prijs

Ruim assortiment en snelle levering

Voldoende keuze voor een goede prijs

Top service en prijs

Ik bestel al jaren al mijn supplementen nij DeOnlineDrogisterij. Enkele keer ging er iets niet goed, maar de klantenservice loste het snel op.

Goede en uitstekende levering, alles was goed verpakt. Goede prijs voor het wasmiddel, kan weer heerlijk wassen!

heeeeel fijne webshop.

Alle producten die ik zoek, vind ik hier ! Verpakking en tijdstip verzending ook top!

Correcte en snelle levering

Niks op aan te merken.