Goede levering

Altijd op voorraad en volgende dag geleverd

Goed!

Mijn reden voor 5 sterren, voor de Online Drogist is simpel, je kunt met PayPal betalen, en natuurlijk de lage prijzen!

Fijn geholpen

Had een verkeerde bestelling gedaan, gebeld de aardige dame heeft het meteen veranderd waardoor ik de goede artikelen als nog de volgende dag thuis bezorgd kreeg.

is goed

het is prettig om bij De Online Drogist te bestelle, prijzen zijn goed en de afhandeling van de bestelling is prima.

Snelle en correct levering

Bediend op mijn wenken.

Snel en zonder problemen het door mij gewenste product ontvangen.

Altijd uitstekend. Snel, duidelijk en prima service.

Goede prijs! Snelle levering

Goede prijs snelle levering

Prima drogist

De bestelde producten worden altijd op tijd geleverd en mocht er iets niet goed verlopen dan wordt dat naar volle tevredenheid opgelost.

Altijd snel

Hele goede service

Snel en makkelijk besteld. Volgende dag al in huis.

Fijne site, groot assortiment en snelle levering, super tevreden

Bezorgkosten gratis als je voor klein bedrag bestellen. Ervaring bij andere dat voor gratis levering best de veel moet bestellen.

Duivelsklauw is goed voor artrose

Ik ben atrosan gewend om te nemen voor pijnklachten en bij de online drogist kan je het nog kopen. Bedankt alvast!

super snel

lijkt mij duidelijk

Veel.keuzes.

snel en eenvoudig besteld

Ik had snel zonnebrand nodig en dus naar de Online Drogist! Mooi aanbieding, een

Prima service!

Snelle levering en netjes verpakt. Alles naar wens.

Als D.O.D. de bestellingen niet mee laat verzorgen door Post.nl, had ik graag 5 sterren aangekruist!

De bestellingen worden altijd correct uitgevoerd door D.O.D! Post.nl heeft echter bezorgers in dienst tegenwoordig, die zowel post.nl en de klanten van D.O.D. voorliegen en misleiden over "reeds bezorgd" en "we komen morgen weer langs" , nadat klant uren heeft gewacht en is thuisgebleven rond de via app van post.nl afgesproken tijd!!!

Klantvriendelijk

Altijd servicegericht en correct

Een goed product en een snelle levering.

Ze hebben goede producten en een snelle levering en een goede service. Met vriendelijke groet, J.Breddels

Prima zo.

Niet nodig.

Bestelling kwam vlot

Komt altijd op de juiste dag.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam