Uitstekend, goede prijs en vlotte levering

Overzichtelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Produkt wordt snel bezorgd in een goede verpakking.

Top, supersnel

Op zondag besteld en maandag al binnen, echt top.

Prima artikel

Is zeer snel bezorgd

goede kwaliteit

Alles correct, snelle levering, goede kwaliteit

Goed.

Snelle levering.

Snelle levering correcte sate

Gesteren besteld morgen thuis leveren Goede sate Prijs ook goed als vergelijken met Amazon . Amazon is duurder prijzen

Uitgebreid gamma en snelle levering

Snelle levering en eerlijke prijzen!

Zeer betrouwbaar en correct

Aankoop verloopt alrmtijd zeer vlot en bezorging is heel snel. Zeer tevreden over.

zeer goed

bestellen en afhandeling zijn zeer goed. Top

Groot assortiment en zeer snelle levering!

Duidelijke site, groot assortiment, lage prijs en snelle levering.

Uitstekende ervaring

Snelle levering en goed verpakt

Goede ervaring met deze winkel

Producten goed aangekomen. Geen klachten

Een prima webshop met zéer uitgebreid assortiment! Veel goede biologische merken ook. Altijd prima verpakt en snel verzonden! Ik beveel zeker aan ^_^

Altijd zeer snelle levering en complete bestelling.

Snel.

Groot assortiment. En hele snelle levering Fijn ook melding op de mail, als het product bijna op is. Ik vind dat erg handig. Grijp nooit mis daardoor. Al wat jaren bestel ik bij jullie. TOP!!!

EEN 10 OP 10

Goede producten, veel bio, prijs/kwaliteit goed, regelmatig promotie's en snelle en vlotte levering.

Snelle en betrouwbare service

Goede ervaring!

Tevreden..

Eerste keer dat ik een bestelling doe..goed verpakt..na 2 dagen ontvangen..vind alles ok..

Goed bedrijf en snelle levering

Vlug de bestelling ontvangen en een super kwaliteit .

Groot assortiment

Altijd leuk online winkelen bij jullie en bovendien wordt alles snel en netjes afgeleverd ! Een welverdiende 10/10

Goede prijs Snelle levering Duidelijke webshop

Betrouwbar,en snel

Voordelig en vlot

Voordelig en vlot

Heel tevreden!

Ben heel tevreden met D.O.D. Snelle levering, goede service en producten tegen gunstige prijs!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam