Al jaren goede service

Wat ze beloven dat doen ze. De verzending kwam altijd snel binnen 1-2 dagen, het werd netjes ingepakt, de bestelde medicijnen hadden nog ruime marge voor het verloopdatum, een keertje toen ik belde om een bestelling aan te passen was de medewerker coulant.. Aanrader

Super makkelijk bestellen, goede prijzen en snel geleverd.

Snelle service en goede prijs!

super

Zeer goed.

Een snelle afhandeling wat ik bestel.

Zeer Snelle levering.

Niet alles op voorraad maar de site is makkelijk in gebruik en men kan aangeven of een r al dan niet een melding moet volgen of iets weer beschikbaar is.

Goed en snel

Snel bezorgd, ruim assortiment

Goede producten,snelle levering

Enige malen producten besteld. Prima en snelle levering.

Snelle en complete leveringen.

Mag wel wat goedkoper,

Prima Drogisterij

Snel en goede leveringen

Ik ben heel tevreden

De service is prima ik beveel de Onlinedrogist aan

Goede winkel

Bestel met regelmaat, grote sortering en mooie aanbiedingen. Goede en snelle bezorging

Goede service, prijs en assortiment prima

Producten worden goed ingepakt en altijd op tijd geleverd.

Snel en netjes

Altijd netjes en snel afgeleverd. Waar Etos en Kruidvat er vaak nog wel 2 dagen over doen, is het bij De Online Drogist vaak gewoon binnen 1 dag.

Goed en vlot

Goed en vlot

Jammer, dat er zoveel andere dingen aan vast zitten!

Wilde voor het eerst, (en helaas) de laatste x iets bestellen, maar achter de bestelling komen nog eens zoveel " gratis" abonnementen en aanbiedingen, daar heb ik totaal géén behoefte aan!! Maar zonder al die extra dingen, kun je, je bestelling niet afronden. Dat is totaal NIET klantvriendelijk!

informatie op steviapoeder 220 gr klopt niet

Ervaring met stevia 1 theelepeltje suiker of 1 theeleltje zoetpoeder is gelijk.Dus 1:1. vr. gr BG veldhuijzen

Keurig verzorgd!

Ik ben blij met de geleverde artikelen, goedkoper en keurig thuisbezorgd! Dank u wel!

Vlotte levering

Altijd goede producten. Goedkoper dan bij andere drogisterijen. Groot assortiment!

Snelle bestelling en aflevering

De Online Drogist ervaar ik als een fijne thuiswinkel waar je snel een bestelling besteld en geleverd kan krijgen. Ook de toegestuurde mails over de bezorging zijn goed.

Snelle verzending

’s Avonds besteld volgende dag in huis, perfect!

Fantastische zaak!

Fantastische, vaak ergens anders moeilijk te vinden producten.

voordelig en probleemloos

voordelig en probleemloos