Amazing service! super fast.

My order arrived in spain in just a few days. They answer customers so fast, even in weekends. Muchas gracias! ❤️

Goedkoop en snel geleverd

Producten zijn goedkoper dan in de winkel en volgende dag geleverd. Klant geworden, omdat ik een aantal maal leeg doosje vitaminepillen gekocht heb in de winkel. Online geen problemen.

Dik in orde!

Wel jammer dat ik een product dat erg goed beviel niet meer kon bestellen. Verder oké!

Ruim assortiment, redelijke prijzen en hele snelle levering.

Alles liep perfect alleen de bezorging was echt niet de volgende dag zo als beloofd

Perfecte en snelle leveringen.

Ze doen wat ze op de site beloven

Groot assortiment, goed verpakt, snelle levering. Kortom erg tevreden.

Een prima, uitgebreide en betrouwbare webshop

Al veel besteld bij de online drogist en op een enkele keer na, is alles gegaan zoals ze beloofden op de site. Ze hebben een groot assortiment en een duidelijke omschrijving bij de artikelen, Dus ik ben erg blij met de online drogist.

top

prima webwinkel, nog steeds geen problemen gehad, na al die jaren bestellen.

Alleen als je een bestelling en de betaling hebt gedaan mag je via een andere site een kadootje uitzoeken. DIT IS BIJZONDER IRRITANT. Als je een kadootje wilt geven doe het dan meteen bij de te leveren bestelling.

Goede service en heel snel geleverd

Snel en goed

Voor tien uur 's avonds besteld en de volgende dag afgeleverd!

Zeer positief

Bestel al jaren bij de onlinedrogist. Steeds snelle levering. Zeer tevreden.

Tot nu toe is alles goed gegaan, dus ik kan online Drogist aanbevelen aan iedereen.

Goede website, supersnelle levering en goede prijs

Op website makkelijk producten gevonden en de prijzen vergeleken. Hierna besteld en de volgende dag in huis ontvangen.

snelle service, goede prijzen

snelle levering, goede prijzen. de lay out van de webpagina en het kleurgebruik spreken mij niet echt aan, maar dat is persoonlijk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Ect fijn je kan er op rekenen, daarbij nog voordelig ook

Snelheid van leveren zelfs in Frankrijk

Snelheid is geweldig. Maakt niet uit welke dag ik bestel........bijna altijd dezelfde dag verstuurd :-)

Levering goed en prima op tijd geleverd

Gemakkelijk te bestellen en correct verstuurd en op de afgesproken moment

Goede, snelle levering en scherpe prijzen !

Prima en snelle levering!

Prima aanbod en razendsnelle levering.

Altijd goede en snelle service.

Snelle levering.

Betrouwbare winkel, reeds 3 jaren klant