Een enorm assortiment. Voordelig en supersnel bezorgd.

Prima assortiment en snelle bezorging

Goede producten en vlotte bezorging, ik raad de online drogist aan!

Altijd supersnelle bezorging

Erg blij met De Online Drogist. Ik heb geregeld drogisterijartikelen nodig en wanneer ik ze dan bestel zijn ze er vrijwel altijd de volgende dag. Mooi ruim aanbod en vaak de goedkoopste aanbieder.

Zeer goede ervaring

Goede producten tegen een redelijke prijs, snel verzonden, kan gelukkig ook kiezen voor een avondbezorging. Kartonnen doos en papier, die kunnen weer bij de recycling

Goede producten tegen redelijke prijzen

Supersnelle levering

Altijd uitstekende

Altijd een uitstekende ervaring. Goede producten, meerdere betaalmogelijkheden en snelle levering. En de producten komen altijd goed verpakt aan. Klantenservice is uitstekend.

S'avonds bestelling geplaatst , volgende dag al in huis!

Top geregeld

Snel en prima geleverd

Altijd netjes en keurig op tijd

Altijd netjes en keurig op tijd

Goede aanbiedingen en snelle service.

Aanrader

kwaliteits producten tegen scherpen prijzen. Goede communicatie. Zeer gebruiksvriendelijke website. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Prima geregeld

Niets mis mee, goed en snel geregeld.

Altijd vlotte levering en mooie aanbiedingen

gewoon goed!!

ik heb snel mijn bestelling ontvangen, ga zo door!!

Prijs/kwaliteit verhouding is top.

De prijs/kwaliteit verhouding is echt top.

Zeer goed.

De online drogist is super goed. Goede inzicht op alle producten. Snelle levering

Vlotte bezorging, goede manier van communiceren

Ik bestelde uitsluitend mijn drogisterij producten bij de drogist online. Maar nu ga ik soms toch weer naar de drogist in de buurt, want het prijsverschil is nu toch steeds vaker in het voordeel van de drogist in mijn woonplaats. M.n. de “merkloze” allergie tabletten zijn bij de online drogist tamelijk duurder, dan bij de drogist in mijn woonplaats.

Goede producten en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en altijd snelle levering

Miet kijken

De spullen komen vroeg maar jullie lijken nooit te letten op wat mijn voorkeur is omdat ik dan andere afspraken heb

Snelle levering en duidelijk

Snelle levering tevreden klant

Altijd top kwaliteit

Everything allright. I ordered at 21PM, I got it next day, just in 16 hours. Amazing.

Super snel geleverd!

Snelle levering en nette prijzen

Goede prijs en kwaliteit. "Vandaag besteld, morgen geleverd" wordt nagekomen. Al vrij snel gratis bezorgen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam