Overzichtelijk en tegen een goede prijs.

Overzichtelijk en tegen een goede prijs.

Altijd keurig geregeld!

snelle en correcte levering!

Dag 1 besteld en dag 2 geleverd. Toppie!!

Snelle levering, maar te veel verpakkingsmateriaal

Prima levering van mijn bestelling. Maar het waren 2 kleine flesjes en die zaten in een vrij groot doosje opgevuld met flink wat papier. Zonde van het materiaal en de ruimte die het bij verzending inneemt.

Zeer snelle levering en de producten die ik nodig had zijn goedkoper dan in de winkel. Ik ga zeker vaker van deze dienst gebruikmaken.

Snel en prettig geprijsd

Als ik iets bestel bij DOD krijg ik het heel snel en correct geleverd. Goede producten tegen prettige prijzen. Keep going!

Snelle bezorging. Alleen een account aanmaken lukt niet, dat vind ik el een min puntje. Dus geen negen maar een acht.

prima verzorgd

goede prijzen ,verpakking ook goed[niet te groot] snelle bezorging.

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering,de kwaliteit ziet er goed uit en alles was goed verpakt

Ik koop hier regelmatig en ik ben meer dan tevreden. De producten worden altijd op tijd geleverd en ze hebben een behoorlijk groot assortiment. Ik vind dit een betrouwbare site om te bestellen.

Goed.

prima, snel verstuurd. de verpakking zou wel wat kleiner mogen zijn soms.

___

prima website, snelle levering, niet duur.

De naam alleen al zegt genoeg: een drogist zonder fratsen. Goede product beschrijvingen, voldoende keuzemogelijkheid. Snelle correcte levering in milieu vriendelijke verpakking.

Snel en goed

Snelle en goede service

Ok prima service

Is goed

Snelle levering.

Goede producten en prijs, snelle en correcte levering.

Snelle levering van de bestelling tegen een scherpe prijs. Top

Goede levering

Product zoals beschreven, snelle levering.

Snel en goed

Vandaag besteld, morgen in huis. Je weet al gelijk bij de bestelling welke tijd Post.nu het pakje aflevert!

Een aanrader!

Veel keuze, lage prijs en snelle bezorging.

Ok

Radarweg 503