Bestelling verloopt prima.

Prima levering!

Prima.

Snelle levering,niet duur ,gewoon prima bedrijf.

Ruime sortering

Vlotte verzending!!

Informatie op de site klopt niet

Volgens de site was mijn product voldoende op voorraad. Na bestelling kreeg ik bericht dat het niet op voorraad was en men in afwachting was van levering door de leverancier Geen goede informatie op de dit. Daar stond voldoende voorraad aangegeven Vertraging in levering

goedkoop en snel leveren

Goedkoop met t product wat ik heb gekocht en snel geleverd

Groot aanbod, goede prijs, snel in huis

Heb er al diverse keren besteld. Kan hier producten vinden die ik elders niet kan krijgen en heb het snel in huis.

Perfect!

Levering altijd zoals er staat. Snel en correct, goede verpakking. Rozemarijn een medewerkster stond me telefonisch beleefd en goed te woord en had me zeer goed geholpen. Ik ben zeer tevreden en heb een goede ervaring. Zeker een aanrader en prijs is ook goed. Top!

Alles perfect en snel geleverd

Alles perfect en snel geleverd

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

De Online Drogist heeft heel veel artikelen van een betaalbare prijs, bestellen gaat erg gemakkelijk en je krijgt het zeer snel geleverd, ze gaan meteen na bestellen voor je aan de slag !! Complimenten !!

Geweldige online webshop

Snelle en correcte bezorging, gemiddeld lager geprijsd in artikelen dan menig drogisterij en klopt er iets niets bij aflevering, dan word je door een hele vriendelijke klantenservice geholpen en komt er direct een oplossing. Ik bestel regelmatig bij De Online Drogist, 1x ontbrak een artikel, de volgende dag had ik deze, na 1 telefoontje, alsnog in huis. Kan De Online Drogist ZEKER aanbevelen.

duidelijke informatie, betrouwbare levering, goede prijzen

Iedere bestelling wordt op correcte wijze afgehandeld. Als iets niet voorradig is wordt dit goed vermeld en word je op de hoogte gehouden van nalevering. Ook de bezorging verloopt zonder problemen. Er zijn ook altijd veel alternatieven beschikbaar van producten met goede achtergrondinformatie

Prima kwaliteit,snelle service

Goede kwaliteit/ prijs verhouding

gemakkelijk, vlot en stipt

handig dat je verwittigd wordt wanneer een product terug beschikbaar is zoals dit nu onlangs bij ons het geval was

Makkelijk bestellen gauw in huis

Kon de volgende dag gelijk beginnen met de pillen. De service is prima. Ga zekervweer bestellen in de toekomst.

Doen wat ze zeggen

Goed op de aanbieding letten dan voordelig uit

heel tevreden

duidelijke website, goede prijzen en een snelle levering!!!

een fijne goede drogist waar je graag je dingen online koopt

ik heb al heel wat keren bij hun bestelt en altijd netjes optijd opgestuurd gekregen. Waar ik heel dankbaar voor ben want ook me medicijnen krijg ik optijd. Mijn advies is dat je je met gerust hart hun kan vertrouwen en top service.Mijn dank daar voor.

HHet is een fijne winkel online drogisterij

Het wordt snel verstuurd

Fijne site

Super snel geleverd en goede aanbiedingen

Super snelle levering en leuke aanbiedingen

Service

Super snel geleverd

Alles in 1 keer gekregen

Geen verbetering mogelijk gewoon prima

Prima!!

Radarweg 503