Vlotte verzending zeer goede service, vriendelijk klantendienst.

Gezocht..bekeken..besteld..ontvangen

Top. Laagste prijs voor mijn product en t was een dag later binnen.

betrouwbaar

Goede levering en netjes verpakt.

Dik tevreden

Snelle zending goedkope prijs. Erg handig nooit meer naar een winkel en in de rij staan.

De bestellingen worden snel bezorgd en de producten voldien aan mijn verwachtingen. Fijn bedrijf!

Snel, maar een tikkie slordig

Snelle levering, maar slordig ingepakt, met als gevolg soms gesneuvelde verpakking. Dat geeft nogal rommel in de doos, die ook altijd veeeel te groot is. De oplossing wordt snel geregeld, maar op dezelfde manier. De artikelen zelf zijn oké.

Alles prima voor elkaar

Goede en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering.

Snelle bezorging goedkoper dan in de winkel

Snel en goedkoop

Veel keus en snel en zeer goed betaalbaar

Alles perfect

Alles naar wens en heel vlot

Vlotte levering en duidelijke communicatie

Ik heb vanuit België een produkt besteld dat ik in België niet vond. Heel tevreden van de service.

Snel ontvangen

Goed geleverd!

Al vaker besteld en nog steeds tevreden. Artikelen worden altijd snel en netjes verzorgd thuis bezorgd.

Zeer snelle levering

In de avond bestellen en volgende dag geleverd top

Niets op aan te merken.

Het betrof een kleine bestelling die prompt werd uitgevoerd en afgeleverd op het beloofde tijdstip.

zee positief

snel, volgens afspraken, goede prijs

Tevreden

Mijn bestelling is in orde aangekomen

Geweldig!

Supersnelle levering

Fijne website en heel divers.

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Bestellen via webshop gaat eenvoudig en snel, je ziet meteen of iets op voorraad is. Afronden van bestelling is ook altijd goed verlopen. Het leveren is deze keer wat rommelig geweest door telkens gewijzigde levertijden via PostNl. Andere keren is dit goed verlopen.

Prima afhandeling van bestellingen!!

Maar, uhm, bij de bestelling kon ik zelf een afleverlocatie opgeven. Ik koos voor een pakket- en briefautomaat van Post NL in de buurt. Alsnog kwam de bezorger aan de deur - op een moment dat ik er niet was, en gaf het vervolgens bij een PostNL punt af - waar ik een handtekening moest gaan zetten voor ontvangst. Als ik een handtekening moet zetten voor ontvangst, waarom krijg ik dan de optie voor aflevering in een pakketautomaat? op de adresseringsbon stond ook geprint afleveren in pakketautomaat. En ja die is in de buurt van een PostNL punt. Maar daar kon ik pas de volgende dag naar binnen, terwijl ik erop gerekend had het pakje 's avonds uit de pakketautomaat te halen. Ach, ik heb ik de spullen pas over een tijdje nodig, er was niet echt haast. Maar begrijpen doe ik het niet.

snel en correct

Radarweg 503