veel aanbod, nette prijzen en snelle levering

veel aanbod, nette prijzen en snelle levering. Ook prima aftersales en tussentijds aanpassen van de bestelling.

Makkelijk, snel en voordelig

Goede en overzichtelijke site, goede prijs en snel geleverd. Aanrader om hier te bestellen

Groot assortiment. Voordelig en snel in huis. Ook een inspiratie als je iets leuks ontdekt. Zoals biologische soep.

Nergens zo snel

Mijn bestelling netjes ingepakt en binnen twee dagen thuis. Bedankt!! knuffel voor Monique.

Mooie prijs voor het product. Geen extra transport kosten

Netjes op tijd en zoals besteld

Altijd komt het pakketje op tijd binnenen volgrns de bestelling. Goed ingepakt en compleet. Dus goed❣️

Punt van kritiek.

Graag zou ik willen adviseren een kleinere verpakking (doos/envelop) te gebruiken ! Deze verpakking was nodeloos groot waardoor je er voor thuis moest blijven: de 2 kleine doosjes hadden net zo goed in een envelop die door de brievenbus past verzonden kunnen worden.

Goede producten,snelle levering

Goede producten, snelle levering en goede informatie over de levering!

Een geweldige webshop.

Zie titel.

Prima bedrijf

Wat moet ik er nog van zeggen als alles perfect geregeld is. Laat de toekomstige klanten het zelf ervaren hoe goed de site is wat betreft prijs/kwaliteit en de snelle levering. Ik zou zeker willen adviseren bezoek eerst de site van DOD voordat je verder kijkt.

snel en adequaat

Het is fijn als een belofte wordt waargemaakt, speciaal als het om de levertijd gaat. Spullen komen goed verpakt en onbeschadigd aan.

gewoon perfect

korrekte levering en snel

super

bestel hier al weer een poosje , altijd alles netje en zorgvuldig ingepakt . en de volgende dag al geleverd , ben heel blij met jullie

Zeer positief!

Ik bestel hier wekelijks mijn diversiteit aan produkten van hoge kwaliteit. Zeer tevreden over de snelle levering en updates. De klantenservice is goed bereikbaar en levert een uitstekende service. Er gaat zelden iets mis maar mocht dit gebeuren dan is er meteen een adequate oplossing.

Correct en snelle levering

geweldig bedrijf

snelle levering, alle artikelen altijd uitstekend verpakt, zodanig dat de kans op breuk niet aanwezig is

Goede prijs en direct de volgende dag geleverd

Groot assortiment, snelle levering

Ik koop hier al jaren mijn drogisterijartikelen. Grote keuze en binnen no time thuis bezorgd. Heel tevreden.

Altijd keurig oprijd

correct en goede prijs / kwaliteit

goede info op site en altijd snelle, correcte levering. Daarnaast goede prijs/kwaliteit. Uitstekend dus.

Perfeckt

Prima ervaring

Goed advies, snelle leveringen.

Prima bedrijf

Altijd alles de andere dag geleverd! En wat ook belangrijk is er is een achteraf betaal methode waar ik altijd en overal gebruik van maak!

Ruim assortiment, super snelle levering

Ik bestel regelmatig en heb het snel in huis. En bijna alles hebben ze. 1 min punt. Je kan bij bepaalde producten er maar 5 bestellen terwijl ik helaas er veel moet gebruiken.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam