Zeer accuraat!

Al een paar jaar vaste klant, altijd snelle levering, producten zijn goed, en juist geleverd! Zeer tevreden klant.

Tot nu toe geen problemen gehad met mijn bestellingen. Wordt snel en goed verpakt geleverd.

De prodcten zijn goed en heel snel bezorgd

Deze keer is de eerste dat ik voor olie irder deed.ik weet niet dat hoe de qualiteiten zijn..maar paar jaren heb ik oreder gedaan voor zonnecreme.ik ben tevredent van zonnecreme.

Het produkt heeft een goede prijs.

Prima service!

Goede service.

uitmuntend

ben niet zo goed om op internet te choppen ,maar dat is bij de drogist geen probleem ik krijg een factuur en betaald geen zorgen de bestelling wordt erna bezorgd

Ik heb altijd snel mijn bestellingen binnen!

Bestelling snel en compleet geleverd!

Correcte leverancier

Producten netjes op tijd en prima verpakt geleverd

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling, levertijd en gemak van bestellen

Gewoon goed

Snelle levering en scherpe prijzen; groot assortiment.

Prima prijzen en service

Prima prijzen en snelle levering.

Goede service, geen verzendkosten, top!

En altijd op tijd met leveren. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Heel goed is ook: al bij 20 euro geen verzendkosten. Alleen al daarom koop ik er vaak van alles. Topwinkel. Ze zijn ook goed bereikbaar. En super goede service. Mijn favoriete online drogist (en nee, ik heb geen aandelen in deze shop).

Snel en goed

Zoals de titel al zegt: Snel geleverd!

Snelle levering en altijd de beste prijs

Ik bestel hier veel en be heel tevreden. Snelle levertjes, prijs is meestal de laagste. Een enkele keer vind ik ergens anders het goedkoper. Goed bereikbaar ook met vragen

Redelijk

Mijn ervaring is meestal goed behalve de laatste keer had honing besteld kwam keihard versuikert binnen gelijk mail gestuurd reactie was dat dat kan komen door temperatuur verschillen in warm water zou het oplossen niet dus nu een aantal weken verder kan er nog niks mee zonde van het geld

Uitstekende klantenservice

Altijd snel en correct geholpen geweest bij problemen. Top!

Een goede snelle service

Goede natuurlijke verkoopproducten, prijs en levering

Gewoon goed

Netjes en goed verzorgd

Goed, snel en scherpe prijzen

Zeer tevreden altijd over mijn bestellingen bij de online drogist. Ze versturen snel, netjes en zorgvuldig. Super tevreden.

Te gek

Wanneer ik iets bestel verloopt het proces snel en duidelijk. Levering binnen een aantal dagen. Ik bestel graag bij de online drogist.

Wasmiddelen hier kopen! Veel goedkoper dan in de winkel!

Wouw wat een supersnelle levering! En de producten zijn hier een stuk goedkoper dan in de winkel.

Groot assortiment

Goede aanbiedingen en snelle levering

Snel geleverd, groot en breed aanbod van producten

Mijn vaste adres voor het bestellen en snel in huis hebben van allerlei producten.

Super service en snelle levering g

Bestel altijd me dagcreme hier

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam