Heel snelle levering en super goede service.

Scheelde ongeveer de helft van de prijs voor hetzelfde artikel

Ben blij met echte merkscheermesjes waar men elders nagenoeg tweemaal zoveel voor vraagt.

Fijn

Makkelijk zoeken, snelle levering, goede prijs!!!

altijd goed optijd.

Je kunt er bijna alles kopen en het wordt keurig de volgende dag bezorgd prima.

Handig, ruim assortiment, goede deals

Het is snel en makkelijk bestellen hier. Het assortiment is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit en er zijn altijd wel leuke deals....

Vlotte snelle levering netjes ingepakt

Xzeer goed ensnelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Artikelen ook goed verpakt!! Ben heel tevreden!!

Snelle service ook met feestdagen.

correcte artikelen en snelle levering

correcte artikelen en snelle levering

Uitgebreide webshop snelle levering

Duidelijke uitleg over de producten.

Betrouwbare drogist

Altijd mooie kortingen en snelle en stipte bezorging van de bestelling.

Zeergoed

Zeer goed Producten snel leverbaar Prima beschrijving Snelle levering

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de diensten van De Online Drogist. Er wordt meegedacht. De bestellingen komen altijd goed verzorgd en op tijd aan.

Correct en netjes

Je weet dat ze goed inpakken en vlot verzenden. Belangrijk, omdat je artikelen van de drogist vaak snel nodig hebt.

hele goeie service

geweldig,

Altijd goed

Snelle levering. Keurig verpakt.

Vlotte levering, scherpe prijs

Iedere keer weer....vandaag besteld en echt morgen in huis. En de aangeboden producten zijn qua prijs ook echt goed

Een erg goede site en betrouwbaar snelle bezorging voor mij de enige De Online Drogist. Zeker een 10 verdiend Mvg

Prima Drogist

Goede website, alles is makkelijk te vinden. Bestelproces loopt goed. Artikelen worden afgeleverd volgens aangeven afleverdatum. Artikelen zijn goed verpakt. De Online drogist is niet duurder dan andere drogisten, soms zelfs wat goedkoper.

normaal, wat je mag verwachten.

Zie hierboven

Helemaal goed

Snelle levering en goede prijs.

Als boven.

steeds snelle leveringen

alles wordt keurig en snel geleverd. goed ingepakt verzonden.

Precies zoals je het graag wilt

Bestelling gedaan op een duidelijke site. Snel de bevestiging ontvangen en ook snel erna het verzendbericht. Volgende dag écht in huis. Top!!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam