Bestelling geplaatst en op tijd geleverd. Prima.

super snel

Bestelling wordt altijd met zorg ingepakt en snel verzonden.

Deze waardering is gebaseerd op vorige leveringen. In het verzorgingshuis waar wij wonen komt de levering aan volgens afspraak maar wordt in het weekend pas maandag of dinsdag aan de bewoner geleverd. Dus nog geen beoordeling over het product.

Mijn ervaring is positief. De bestelling wordt de volgende werkdag al geleverd en prijs kwaliteit is ook goed. Het assortiment is ruim dus ik kan er goed terecht voor de dingen die ik nodig heb. Zelfs glutenvrije producten verkopen ze.

Betrouwbare shop, groot assortiment, scherpe prijzen!

De online drogist is een betrouwbare webshop met een supersnelle en keurige levering. Heb je een probleem, dan bel je en krijg je meteen een medewerker aan de lijn die niet moeilijk doet, maar je meteen helpt op te lossen. Zeer groot assortiment en veelal scherpe prijzen.. Beslist de moeite waard om hier te shoppen!

Goede Producten, laat bezorgd

De producten die ik besteld had, kende ik, maar doordat ze niet op voorraad waren duurde het best lang voordat ze bezorgd werden. Ik werd wel op de hoogte gebracht van deze situatie, maar in mijn ogen wat te laat, ik was me echt al zorgen aan het maken.

Perfect deal!

Snelle levering, alles perfect!

Als ik iets bestel,is het de volgende dag al in huis echt geweldige drogisterij #blijmee,#

Mijn product was kapot

Ik had o.a. 2 emmertjesbakken soda (zuiveringszout) besteld. De ene was gebarsten en ze misten beide het hengsel. Levering was verder snel en communicatie was ook prettig.

Altijd correct.

Zie boven!

snelle levering voor een goede prijs

snelle levering voor een goede prijs

Goedkoopste van Nederland en snelle levering.

Super zaak. Snelle levertijden en scherpe prijzen.

Is zeer goed

Zeer goede service en snelle levering

prima bezorging

Die Stille voort

Snelle levering, winkel om aantebevelen.

Goede samenwerking

Goed bedrijf met goed personeel. Vriendelijk, behulpzaam, attent.

Top bedrijf.

Bestelling wordt netjes en snel afgeleverd. Kan het iedereen aanbevelen.

Fijne produkten aan correcte prijs.

Al jaren zeer tevreden over de produkten en vlotte levering!

proficiat

alles is altijd ok en zeer snelle levering

betrouwbaar

Netjes op tijd geleverd

Fijn te bestellen .

Altijd alles correct en snel geleverd.

Prima.

Correcte bestelling, snelle levering!

Raad ik ook aan iedereen aan!!!

Volgende dag direct ontvangen

Goed, snelle levering