Snel makkelijk

Uitgebreid assistent wat ik in mijn dorp niet kan zeggen !! Bij de online drogist is alles te krijgen ! Netjes ingepakt komt het per post !!

Ik plaats mijn bestelling via telefoon en wordt altijd uitstekend geholpen.

Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

heel goede ervaring

de bestelling en afhandeling van onlinedrogist worden altijd snel en netjes bezorgd

Overzichtelijke website en snelle levering

De website heeft een goede zoekfunctie en de nodige filters om snel bij de gewenste producten te komen. Ik heb al meerdere keren besteld en elke keer is het volgende dag geleverd, dat is fijn.

Top geweldige snelle service

Vandaag bestellen en werkelijk morgen binnen Toppie online drogist

Op tijd, goed verpakt en accuraat. Dank!

Eh eh…: hierboven al vermeld

Prima en correcte service

Jullie site is erg duidelijk. De bezorgtijd is ook heel kort. Alle informatie over een product staat duidelijk vermeld. In andere woorden jullie geven een prima service aan de klanten. Ik geef geen 5 sterren want geen bedrijf of mens is perfect. Maar, zoals vermeld,ik ben zeer tevreden.

ruim assortiment en snelle levering

Meestal goede prijzen en snel geleverd

Snelle levering, redelijke prijzen. Groot assortiment.

Fijne producten

Ik houd van biologische en natuurlijke dingen en die vind ik bij de online drogist

Levering is snel en assortiment keuze is groot

Zij hebben een snelle levering en het minimum bedrag voor gratis verzending is goed haalbaar wat absoluut een reden voor mij is om hier te bestellen

Goede service en levering

Als nergens het betrefte artikel te krijgen is, doet d o d zijn best dit wel te kunnen leveren

Snelle levering, goed ingepakt

Ben tevreden, spulletjes waren snel geleverd.

Goede prijs en snelle service

Ik vond een goede selectieop de website. Bestellen was makkelijk en het was snel afgelevered. Wat wil je nog meer :)

Voortreffelijke service

Zie boven!

Altijd een goede ervaring

Hele snelle levering

Er wordt heel snel geleverd, wat nog wel eens handig is, als blijkt dat iets bijna op is. Bovendien een stuk goedkoper dan in de winkel en al gratis levering bij een laag bedrag, dat ook wel erg fijn is.

Aanbod zeer beperkt en duur

Nauwelijks aanbiedingen waardoor onder de streep erg duur.

Scherpe prijzen

perfect

OK

Snel

Mijn bestelling de volgende dag in huis.

Groot assortiment, snel bezorgd

Erg goed

Top bedrijf

Goed verpakt en snel geleverd

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam