Makkelijke site

Ik vond snel wat ik zocht, en kon het meteen bestellen

Goede prijs, snelle verzending.

Duidelijke goedwerkende website, goedkoper dan elders en snelle verzending.

Super service

Heb alleen maar goede ervaringen met De Online Drogist. Ze houden zich aan hun afspraak, verpakken hun handel goed en zijn ook nog heel voordelig. Zolang ze zo blijven blijf ik een trouwe klant.

zeer tereden

snel/correct/goed verpakt

Prima !!!

De Online drogist is al jaren mijn drogist. Alles wat ik nodig heb is aanwezig voor een goede prijs en super snelle bezorging al met al heel tevreden !!!

Goede aanbieding en snelle levering

Ik had magnesium kristallen besteld van lucovitaal voor een superaanbieding:) en snel geleverd ook nog.

Mooie prijs/prestatie

Levering snel, prijzen in het algemeen "scherp". Breed assortiment.

Positieve klantervaringen

Goede betaalbare producten, snelle bezorging, goed verpakt en goede klantenservice

Gewoon goed

Zeer fijne webwinkel

Goede prijzen, grote voorraad en ruim assortiment. Snel en goed verpakt geleverd in passende doos. Ook de klantvriendelijkheid is hier dik in orde.

Snel en goed

Veel producten. Altijd snel geleverd.

Snel en correct

De producten worden snel en correct verzonden

Altijd goed

Een heel fijn bedrijf,ik kan er altijd slagen en mocht het bij uitzondering een bijzonder iets zijn,doen ze hun uiterste best, het voor je te regelen Heel fijn is ook,dat mijn pakje snel verzonden wordt,meestal heb ik het de volgende dag binnen. Leuke aanbiedingen Van mij krijgt het bedrijf een 11

Goed zoals het hoort!

Prima en zo hoort hrt

Ik ben tevreden snel en goed

Site duidelijk, producten gemakkelijk te vinden, bezorging als afgesproken!

Altijd keurig afgeleverd en de dag erna, heel apart

De dag erna geleverd, vast prik. Altijd wat ik besteld heb, dus altijd op voorraad. Keurig en massief verpakt.

Lekker makkelijk

Altijd snel ,op tijd, goed verpakt.

Snel en goed geleverd

Nette en snelle levering

Een overzichtelijke website met veel keuze en zeer lage prijzen. Verzending netjes, snel en voordelig.

Snelle en correcte service !

Nooit klachten gehad, altijd prima in orde

Klantvriendelijk

Goede en snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima ervaring

Altij goed

Goede webshop

Makkelijke webshop, levering mag iets sneller

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam