Goede webshop

Makkelijke webshop, levering mag iets sneller

De Online Drogist is altijd erg snel met levering en scheelt 9 van de 10 keer ook nog eens in prijs. Zelfs nu waar overal arbeidskrachten tekort zijn had ik het artikel de volgende dag al in huis. Tenminste een winkel die beloofd volgende dag in huis en het nakomt TOP

Goed bedrijf altijd op tijd binnen geen klachten, ik bestel hier altijd en is de goedkoopste. Alleen jammer dat je niet kunt sparen voor kortingen.

SUPER

Heel fijn alles hebben ze en de volgende dag binnen super ga zo door

Good Service; Fast Delivery; Very Satisfied.

Good Service; Fast Delivery; Lot of Assortments + Brand Names; Reasonable Price + Discount Offers Sometimes; Reliable Company. SATISFIED

Alles soepel verlopen.

Alles soepel verlopen. Prettig dat er achteraf betaald kan worden. Prettig dat gekozen kan worden voor avondbezorging.

Snel geleverd, en alles in orde. Super blij!

Steeds opnieuw uitstekend in alles

Nog altijd iets goedkoper dan in fysieke winkels. Heel veel keuze Vanaf 20€ gratis bezorging vind ik heel redelijk Bezorging verloopt prima, zelfs met optie om na werktijd te laten bezorgen wat voor werkenden een uitkomst is. Alles is keurig verpakt. Wat wil een mens nog meer. Top!

Fantastich

Goede ervaringen.

Betaalbaar en snel

(Bijna) altijd levering de volgende dag, en als dat niet lukt een net mailtje, zodat je weet dat het een dag later komt, met een kortingscode. Goedkoper en sneller dan de grote ketens!

Alles ging zoals afgesproken

Snelle levering, goede informatie

Snel bezorgd

Geleverde artikelen heel goed.

Uitstekend!

Altijd duidelijk op de website wat ze wel en niet hebben, prijs is meestal goed, supersnelle en correcte levering.

Opnieuw perfect verlopen. Online drogist waar je op kunt rekenen.

Prima.

Bestellen, betalen en leveren verloopt altijd vlekkeloos. Het prijsniveau ligt absoluut laag vergeleken met anderen.

Snelle en correcte levering

Zeer positief, heel snel de levering correct ontvangen.

zo als het hoort

vlotte levering

Is meer dan een 10 waard

Een geweldige drogist, super snelle bezorging

Prima en snelle verzending

Bestellen en ontvangen

Veel diversiteit om te kopen. Correct bezorgd.

Snelle en goede levering. Kwaliteit is super!

Zeer goed!

Al jaren bestel ik bij de Online Drogist tot volle tevredenheid. Het assortiment is zeer ruim vooral ook wat betreft de betere producten. Daarnaast zijn artikelen scherp geprijst. De verzending, de verpakking de snelle Levering zijn allemaal prima in orde. Deze webwinkel is een absolute aanrader!

Goede prijs en snelle levering!

Vandaag besteld, morgen in huis en een goede prijs vaak!

Scherpe prijzen, lage verzendkosten, snelle levering

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam