Alweer top! Makkelijk en SNEL!!!

Alweer een vlotte afhandeling en snelle levering. En als er toch iets mis is, kreeg ik en snelle reactie van de klantenservice en werd alles zorgvuldig uitgelegd en opgelost. Ik blijf trouwe klant

Uistekend

Snel en correct

goede ervaring

geen klachten de prijs is goed en de bezorging ook optijd

Een goede service en levering

Vlotte, correcte en snelle levering

Zeer tevreden. De producten zijn voordelig in prijs en worden snel geleverd.

Tevreden klant

Ik ben tevreden over de bestelmogelijkheid en het geleverde.

Goede en snelle verzending

Prima ervaring voor herhaling vatbaar

super

Zeer tevreden door de goede service, goede prijzen en snelle levering

Niks op aan te metken

Groot assortiment, interessante prijzen en correcte en supersnelle levering.

Fantastische service!

Altijd vriendelijke en snelle oplossingen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Goede en snelle service

De bestelling is altijd goed en snel binnen

Handig als je ziek bent en vandaag besteld dan heb je t de volgende dag in huis! Ik kreeg het idd binnen 1 dag super snel

Altijd netjes correct

Gewoon helemaal goed

Prima, altijd precies binnen zoals ik het graag gezien wil hebben.

Perfect verpakt

De artikelen kenden we al, maar nog niet eerder was alles zo goed en tegen mogelijke breuk verpakt.

top

zeer tevreden over verzenden en bestellen. top.

Heel snel bezorgd en voordeliger

Goede online winkel

Fijne Internet winkel

Bestel hier al een aantal jaren en kan me alleen van de allereerste bestelling herinneren dat dit niet helemaal goed ging maar dat dit wel werd opgelost. De jaren daarna nooit geen problemen meer gehad. Website duidelijk, zeer uitgebreid, klantvriendelijk, kortom gewoon goed. Daarnaast is de klantenservice goed bereikbaar, ook via de telefoon (moet je tegenwoordig vaak naar zoeken of het is onmogelijk om te bellen). De website zou nog wel wat aangepast kunnen worden aan het huidige tijdsbeeld (andere websites zijn vaak wat "moderner")

Op tijd en in orde

Levering was in ,e,en dagen conform bestelling

Klantgericht

Snel, groot assortiment, regelmatig kortingen.

Snelle service!

Uitstekende thuiswinkel. Goede prijzen. Geen klachten! Niet alle sterren gegeven, omdat sommige producten die ik zoek niet te verkrijgen zijn bij onlinedrogist. Gelukkig de meesten wel.

Always great service

I've been ordering from deonlinedrogist for a long while now and their service is reliable and problem free.

Op en top goede en bijzonder snelle service

Producten zijn goed en jullie dienstverlening is goed qua op de hoogte houden van e-mails over de verzending. En super snelle service met de volgende dag in huis....

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam