Volgende dag in huis binnen 24 uur

Zeer snelle levering, keurig geregeld

snel!

Al een aantal keren heb ik bij De Online Drogist gekocht, en ze zijn goedkoop, en je bestelt en de volgende dag wordt het al geleverd. Perfect!

Supersnel

Ik was aangenaam verrast mijn pakketje de volgende dag in de ochtend al afgeleverd te krijgen terwijl ik mijn bestelling pas in de middag had gedaan. Helemaal top!!

Perfecte klantenservice

Zocht een artikel welk niet op voorraad was. De drogist online stuurde een email dat de voorraad weer aangevuld was en, na direct te hebben besteld, de volgende dag direct in huis. Hoe zou een webwinkel het beter kunnen doen? Ik weet het niet, maar De drogist online heeft het perfect gedaan. Voortaan ga ik al mijn verzorging producten hier bestellen. Oh ja, prijs kwaliteit verhouding uitstekend!

Betrouwbaar en correct

Duidelijk met bestellen, voorraad wordt getoond, snelle correcte levering

GEWELDIG

Super goeie drogist!

Ik vind De Online Drogist een prima bedrijf; mijn bestelling wordt de volgende dag al bezorgd in een mooie en stevige verpakking . Zeer tevreden!

Prima verzending na bestelling!

Uitermate tevreden over producten die ik besteld heb Zorgvuldig verpakt Ook halzen flesjes

Snelle en betrouwbare levering tegen scherpe prijzen

Zeer goede en snelle levering

Lekker gemakkelijk en niet lang wachten op je bestelling

Goede

Erg goed

Erg snel

Goede producten, uitstekende prijs, altijd snel geleverd , goed verpakt

Ik bestel vaak hier, het komt altijd keurig de volgende dag aan, het scheelt me zoveel geld i.v.m. de winkel. Totale aanrader

Goede prijzen, snelle verzending

Ruime keus, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Snelle levering keurig verpakt.

geweldige site

vandaag besteld, morgen al in huis en zeer goedkoop.

xxxx

xxxx

Goed telefonisch vontacy

Prima afhandeling bestelling

Volgende keer weer Goede prijzen

heel goed.

hele goeie service en bezorging is super.1 min punt waarom gaan er een paar kleine flesjes in zo n grote doos.en deze keer rolde ze door de doos heen.er moet toch een andere manier voor zijn.

Betaalbaar en goede snelle service!

Voor al onze supplementen is de online drogist onze favoriete leverancier.

Fijne website en snelle levering

Zeer makkelijk om bestelling te doen. Levering volgende dag! Ik ben heel tevreden.

snelle levering en mooie prijzen

bestel al jaren. nooit problemen.

Betrouwbare online site

Betrouwbaar Snelle levering Goede service bij retour zending Mag geruild worden