Gewoon goed

Nette prijzen en snel verzonden

Goede en snelle service

Alleen worden ze wel steeds duurder Vroeger waren ze de goedkoopste, maar dat is al lang niet meer

Snelle levering goede aanbiedingen

Goede communicatie, snelle levering en goede aanbiedingen. Prima webshop.

Echt super goed en snel

Mij bestelling was binnen nog geen 24 uur binnen .

goede produkte acceptabele prijzen

snel in huis tot de volgende keer

Snel

Altijd snel en zonder gedoe

Quick delivery, very efficient

The item was easy to order, sent quickly and in perfect condition, top!

Super snelle levering

Super snelle levering en daar hou ik van

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Snelle levering en goed verpakt.

Algemeen goede ervaringen.

Ruim assortiment aan voordelige prijzen toz concurrentie, zeer vlotte verwerking en levering, gemakkelijke site en vlotte betalingsmogelijkheden. We zijn wel teleurgesteld dat het product "Iberogast" die altijd vlot te krijgen was al een zeer lange tijd niet meer verkrijgbaar is.Bij diverse concurrenten, winkels, is dat product dan weer wel nog te verkrijgen hetgeen we dan ook niet verstaan.

Je kunt er bijna alles krijgen

Ik bestel er altijd, heel makkelijk en de andere dag wordt het bezorgd. Ook altijd leuke aanbiedingen.

Snelle verzending duidelijke communicatie

Het pakket is snel verzonden. Over de process van de verzending komen duidelijke mails.

goed duidelijk en snel bezorgd.

duidelijke site en snelle bezorging ,was een dag later wegens drukte maar werd netjes gemeld.

Snelle levering, goede prijzen, ruim assortiment

Mijn favoriete drogist

Toppie

Uitstekende service

Snelle en goede service.

Ook een prima website. Ik ben blij om klant te zijn van De Online Drogist.

Hele fijne aanbiedingen voor mijn vaste producten. Snelle leveren en altijd op voorraad.

Helaas pakket nooit ontvangen.

Mss idee om andere bezorger te nemen. Post nl stuurt bericht dat pakket is bezorgd??? Ik weet niet op welk adres. Wij waren niet thuis en post nl heeft niet eens een briefje in de bus gedaan waar het pakketje is afgegeven. Zelfs in onze buurt app heeft niemand iets in ontvangst genomen. Post nl zou binnen 2 uur contact opnemen ze moeten nog bellen. Zeer ontevreden dus

great shop, quick deliveries!

Er is sprake van een ruime keuze aan producten binnen een uitgebreid assortiment. Het parcour naar de artikelen is duidelijk uitgestippeld. Een keuze maken, bestellen en betalen van de producten is mede daardoor ongecompliceerd.

Ruim assortiment, redelijke prijzen, snelle aflevering

Vertrouwd en Snel

Alle bestelling zijn goed aangekomen en op tijd , zeer gevarieerd lijst van producten en schappelijke prijzen ! Ik zal in de toekomst zeker wel meer bestellingen gaan plaatsen !

Als vanouds snel en accuraat!

Als vanouds snel en accuraat!

Snelle service en een goede prijs.

Gewoon goed.

Radarweg 503