Goede site snel geleverd

Goede site en snel geleverd

prima bezorging snel en goed verpakt

prima . niet altijd alles voorradig wat ik zu willen bestellen. goed verpakt en snel

Altijd op tijd

Snel ontvangen echte toppers

Al mijn producten krijg ik ook aangeleverd.Ook word alles met zorg ingepakt en tot nu toe alles ook ontvangen ik blijf bij Online Drogist bestellen omdat ik super tevreden ben

Snelle en vlotte leveringen

Nog nooit een nare ervaring mee gehad

Betrouwbaar

Snelle levering, goede prijzen

Bestelling uitstekend uitgevoerd. Snelle bezorging.

Goede snelle levering, goed verpakt.

Op tijd geleverd tegen een goede prijs

Mijn producten gevonden tegen een aantrekkelijke prijs. Netjes en snel geleverd.

Bestelling snel binnen met de juiste artikelen

Betrouwbaar, snel geleverd en goede prijs.

Bijna altijd de volgende dag geleverd. Uitgebreid assortiment vitaminen, mineralen en dergelijke.

prima dogist

ruime keuze en vlotte levering van de bestelde producten

prima, goede informatie over bezorging. Alleen onnidig grote doos voor de verzending.

zie boven

CORRECTE LEVERING

Zaterdag bestelt, maandag geleverd, zoals steeds tijdig en correct.

snel besteld en makkelijk

Wat je besteld is snel binnen.

na de bestelling zeer snel in huis

Perfekt ! Doe zo verder !

Positief .

Zie score

Ik laat mij niet verplichten

snel verstuurd, goede kwaliteit

De website is overzichtelijk en de bestelling is snel en correct afgehandeld. Leuk om er nog een aardig handgeschreven kaartje bij te krijgen.

Aanrader

Makkelijk te bestellen en betalen. Duidelijk en overzichtelijk. Snel geleverd, goed verpakt. Kortom , ik raad het iedereen aan!

niet zo goed

Heb een bestelling gedaan was niet compleet naderhand contact op genomen geld zou terug gestort worden op mijn rekening helaas nog niets van gezien.De ervaring met de online drogist was in het verleden een stuk beter

assortiment, order afhandeling

Ruim assortiment. Uitvoering order gaat wel eens mis, niet alles altijd voorradig.

Prima webshop

Snelle verzending, prima prijs. Aanbevolen!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam