Alle afspraken zijn nagekomen

Groot assortiment, gunstige prijzen en snelle levering. Altijd fijn om er te bestellen in de wetenschap dat het goed zit

Altijd snelle levering, ruime keuze uit producten en vaak stukken voordeliger

Ik bestel al langere tijd met grote regelmaat bij DOD en het is echt de ideale webshop voor alle supplementen en drogisterij artikelen. Altijd snelle levering, ruime keuze uit producten en vaak stukken voordeliger :)

Altijd goed

Altijd tevreden. Snelle levering.

Hele snelle levering

Ik bestel hier vaker. Top service.

Groot assortiment, snelle levering

Assortiment is groot te noemen. Levering tot nu altijd volgende dag.

Snel geleverd, duidelijke website.

Top: website, assortiment, levering!!

Prima en snel

Prima en zeker dnel

Sneller dan het geluid.

Mijn complimenten voor de snelle bezorging.

Breed assortiment tegen gunstige prijs en top service

Er is een breed assortiment aan drogisterij artikelen beschikbaar met uitgebreide informatie ter beoordeling en keuze. De artikelen zijn doorgaans gunstig geprijst. De service is bijzonder snel en goed.

Goede ervaring

Snelle verzending en duidelijkheid

Geweldig!!!!!

Als ik bestel dan is het altijd de volgende dag binnen. En de prijs voor de producten is voordeliger dan in de winkel!! De online drogist is geweldig!!!!

Netjes en snel bezorgd.

Fijne online drogist!

Makkelijke website, producten goed te vinden. Handig om de magazijn voorraad te zien of artikel voorradig is! Bestel graag bij DOD! Oh, en ja niet geheel onbelangrijk snelle levering!

keurig verzorgd en snel geleverd

levering snel en prima verpakt

Uitstekend!!!

Hoe mooi is het als je besteld en de volgende dag heb je het in huis... Dat is nog eens klasse!!

Product voor goede prijs verkrijgbaar Snelle verzending

Online bestellen ging prima en leveren geen snel

Toppie

Snelle levering en de aanbevolen maat was perfect.

Mijn kniebrace werd snel geleverd en paste perfect volgens de beschrijving van de maat. Ik ben er erg blij mee.

Goede prijzen en kwaliteit, snelle levering.

vlot en duidelijk

vlot, duidelijk wat er gebeurt en goed verpakt

Uitstekende klantenservice

Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Snelle verzending, zorgvuldige verpakking, goede producten en goedkoop!!! Aanrader ook vanwege gratis verzending vanaf 20,- ipv 70 bij veel andere bedrijven.

Goed en correct

Geen negatieve ervaring ik ben tevreden

Altijd snelle levering

Ik bestel vaker bij de online drogist, omdat ze altijd zeer snel kunnen leveren.

Prima service, prijs en leveringstermijn

Voldoet volledig aan verwachtingen

Radarweg 503