komt afspraak na

Zie vorige maar ook de mogelijkheid om het pakje ergens anders op te halen

Fijn winkelen met veel keus in producten en snelle levering

Heb hier al heel wat producten gekocht. De keuze is reuze met een goede service en snelle levering.

goed bevallen

snel ontvangen en keurig verpakt

Alles naar wens

Makkelijk besteld. Snel en correct geleverd.

Snelle levering, correcte prijs. Aanrader.

Zeer correcte service, goede aanbiedingen, snelle levertijd.

Zeer correcte service, goede aanbiedingen

Snelle en perfecte service

Een aanrader!

De producten voldoen aan de verwachtingen

Leuk!

Erg snel!

Alles prima

Ruime sortering in overzichtelijke site.

Artikelen met ruime omschrijving, dus gemakkelijk uit te zoeken. Goede prijsverhoudingen.

Goede ervaring

Problemen met het product werden correct en snel afgehandeld

Altijd alles wat ik nodig heb, snel en netjes.

Veel keuze

Snelle levering, goede prijs

Vandaag besteld,morgen in huis: Echt waar!!

snel geleverd

produkten zoals omschreven

Het meeste wat ik bestel is op voorraad. Anders krijg ik daar later bericht over. De levering is zeer snel. De ene dag besteld en de volgende dag krijg je het al. De verzendkosten zijn boven een niet al te groot bedrag gratis. Ik ben erg blij met jullie!

Goed geprijsd product Snelle levering

Deze tandpasta bijna niet te krijgen op voorraad bij apotheek of in winkel . Maar dankzij jullie snel in huis ;-)

snel, goed en betrouwbaar

Prima.

Snel en betrouwbaar

Ik bestel al jaren bij de online drogist. Er is ruime keuze en bijna alles is op voorraad. De levering is snel, doorgaans binnen 1 werkdag.

Top!!

Altijd alles netjes geleverd en op tijd!!

Ze doen wat ze beloven

Snelle punctuele aflevering en de website klopt altijd! Er is nog nooit iets mis gegaan! Aanrader

prettige manier van "winkelen"

D.o.d. is snel in de verzending, zelfs tot in de avond om je bestelling de volgende dag in huis te hebben. Bij vragen doen ze hun best om een gedegen antwoord te kunnen geven. Artikelen zijn altijd degelijk ingepakt en het assortiment en voor een drogist uitgebreid... Een minpuntje: telkens wanneer je even niets met met je winkelmandje doet (ik neem nl de tijd om niets te vergeten..) krijg je een mailtje ter herinnering... Ik begrijp deze melding wel maar ervaar dit als niet fijn.

Snelle leveringen

Alles vlot verlopen

Sinds jaren ben ik correct bediend.

Deze thuiswinkel biedt heel veel aan en zo vind ik wat ik zoek.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam