Prijs oké en levering op tijd.

perfect

snelle levering, heel tevreden

is prima..........

er is voldoende keuze en voordeliger.

Prima bezorging

De bezorging is altijd op de juiste tijd bezorgd

Gaat tot op heden altijd goed

Goed zoek programma, duidelijke omschrijving. Berichtgeving bestelling prima

Prijs goed, levering goed, altijd volgens plan

Groot assortiment en snelle levering.

ZO besteld, Zo in huis, boven €20,00 GRATIS bezorgen.

IK zat dringend om een produkt verlegen. De buurtdrogist, kon het wel bestellen etc. Dat kan ik zelf ook wel: volgende dag gratis thuis bezorgd.

Uitstekend !

Aanbod van producten is groot. Bestellen is eenvoudig ! Bezorgen ‘s vonds besteld, de andere dag bezorgd!! Top !!

Bestellen en gelijk leveren. Geen problemen.

Snel en goed!

Je bestelt en de volgende dag wordt alles geleverd, goed verpakt in passende doos. Dus geen belachelijke grote verpakkingen. Helemaal prima!

Cool

Deskundig en vlotte levering.

Snelle levering en er word aangegeven hoelaat het pakket ongeveer wordt geleverd

Efficiente goede snelle service.

Alle lof voor deze online shop. Voorraad voldoende van mijn bestellingen en snelle levering, ook evetueel avondbezorging wat voor mij soms beter uitkomt.

Ik bestel en de volgende dag in huis.

Goedkoopst producten. Altijd optijd geleverd. Echt een aanrader.

Service

Bij mijn bestelling een iets verkeerd besteld. In de avond via de app uitgelegd en gevraagd of het omgeruild kon worden. De volgende dag had ik het juiste in huis en een mail met het retour label. Ik zeg dat is nog eens service.

Altijd netjes!

Gewoon super en altijd netjes en op tijd! Als klopt iets niet ze houden op de hoogte! Super!!!

Snelle correcte levering.

Lage prijzen,heel snelle verzorgde levering.

geweldig direct de volgende morgen wordt het pakketje al aangelevert.

Ben zeer blij met het bedrijf volgende morgen op tijd uit bed ongeveer 8uur want het pakketje is er al.

Vlugge levering

Keurig verpakt en snelle afwikkeling

Van begin tot aflevering goed verzorgd

Zo als boven genoemd

Radarweg 503