De makkelijke drogist

Snel besteld en vervolgens snel verzonden.

Duidelijke website,goede service en betaalbare prijzen

Ik ben zeer tevreden

Een drogist met zorg.

Goede producten met goede prijzen. Super snelle levering. Nog nooit iets verkeerd gegaan.

Ruime keuze - snelle levering

Vaak goede aanbiedingen en heel snel bezorgd!

heel goed snelle levering

Groot aanbod. Alles perfect en heel snel geleverd

Altijd goede ervaring

Altijd blij met DOD! Snelle levering, prima assortiment en fijn dat je boven de 20 euro geen verzending betaalt. Ditmaal was het jammer dat een grote honingpot die ik had besteld erg plakkerig was aan de buitenkant. Mijn handen waren gelijk plakkerig en mijn keukenkastje moest ik ook schoonmaken. Dat kan nog wat beter; namelijk gewoon schoon geleverd worden. Daarom 4 sterren dit keer. Verder goed!

Vertrouwd en probleemloos.

Al zeer lang klant, nooit problemen.

snel en goed

Groot assortiment en snelle levering!

levering

Ze zijn absoluut niet duur! Zoals gebruikelijk was de levering weer snel!

Nelle levering

Snel geleverd voor een goede prijs

Super service en snelle levering!

Handige site

Handige site, goede uitleg en snelle levering.

Alles klopt

Prima drogist

Snel

Super gewoon

Groot assortiment en snelle bezorging

Mijn laatste was echt de snelste bezorging ever. Begin van de avond mijn vestelling gedaan, volgende (maandag) ochtend al bezorgd. Normaal ook altijd netjes de bezorging de volgende dag. Een keer meegemaakt dat een artikel niet op voorraad was. Nette mail ontvangen waar ik zelf mocht kiezen of wachten of nabezorgen.

Green goede ervaringen

Bestellen gaat makkelijk, goede aanbiedingen, meestal goedkoper dan elders en een snelle levering. Voordeel dat bestellingen van 20€ en hoger gratis bezorgd worden.

Snelle service, groot assortiment

Goede kwaliteit prijsverhouding, snel en efficiënt

Gewoon zoals het hoort

Nog geen enkele klacht gevonden

Trouw

Ik kan erop vertrouwen dat m'n bestellingen worden geregeld

Goede communicatie

Een vlotte afhandeling en een goede communicatie

Alles keurig verzorgd, netjes verpakt. En regelmatig een mail over de stand van zaken. Ik kan weinig verbetering schrijven. Ga zo door, dan blijf IK klant.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam