Goede vlotte vriendelijke service

Goede vlotte vriendelijke service

tevreden met product en op tijd geleverd !

Helemaal top !!

Snelle levering en steeds op tijd.

Snelle levering, goede prijs en goed assortimenr

Tevreden over mijn bestelling, levertijd en kwaliteit producten! Tevens goede prijs.

super levering top

perfecte levering.

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar.

Geweldig!

Ik bestel zeker vaker! Plus goede service!

Het werd snel geleverd.

snel verzonden

snel verzonden

Drogist met groot assortiment

Alle drogisterij artikelen te krijgen. Ook is er een groot assortiment in dieetvoeding. Levering is altijd snel.

gewoon snel goed

Ruime assortiment prettige prijzen snelle levering.

Shop ok maar levering was min

Ik had gevraagd om niet mijn bestelling niet bij de buren achter te laten Ik heb thuis zitten wachten op mijn bestelling en toch wordt deze afgegeven aan de buren Dus kreeg ik ook geen melding dat deze bij de buren lag tot mij buurman deze aan de deur bracht Zeer kwalijk vooraf als je expliciet naar gevraagd heb om niet bij de buren afgegeven

Gewoon goed

Ruim aanbod aan correcte prijs.

betrouwbare on line verkoop ! wat zeker niet zo evident is !!!

Wij hebben tot op heden nog nooit problemen gekend . IN DE NICHE VAN DE ON LINE VERKOOP ZEKER EEN UITZONDERING .....

Vlotte levering!

Zondagnamiddag besteld en maandagnamiddag al in afhaalpunt! Gefeliciteerd, Nederland!

betrouwbare site

Betrouwbare site die doet wat ze zegt. De levering was zoals beloofd de volgende dag. Ik ben een tevreden klant en zou hier vaker bestellen. ik bevel deze site aan.

top- drogisterij

Perfect-- rondom!

Snelle bezorging

Volgende dag in goede verpakking ontvangen.

Super service

Altijd de bestelling de volgende dag in huis. Echt de beste service.

Goede prijzen en zeer snelle levering.

Deze drogist heeft een ruim assortiment, tegen goede prijzen en ze leveren zeer snel.

Supersnel

Snelle service volgende dag al in huis.

Geweldige zaak altijd aan wezig voor ons dank je wel gr v liesbeth

Heel goed altijd aanwezig voor ons als klant vriendelijk atend gr v liesbeth Muntz

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam