Geweldig!

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel ontvangen. Na het melden van een defect op zondag bij DOL, maandag al het vervangende artikel bezorgd gekregen. Top! Geweldige service!

Snel en voordelig.

Gewoon altijd goed.

de bestelling de volgende dag ontvangen

Levering

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle verzending en regelmatig afgeprijsde artikelen die elders veel duurder zijn.

Altijd good service en snel levering.

Fijn

Snelle bezorging en geen gedoe

Fijn en snel geregeld

Bestellen en de volgende de dag in huis en het scheelt in prijs top

perfect

Bestellen, afrekenen en bezorgen gingen van een leien dakje!

Ook de bestelling meteen gebruikt en direct resultaat

Een goed online webwinkel

Altijd snelle bezorging. De website werkt praktisch en er is altijd voldoende assortiment.

Purrrrrfect!

snel, voordelig en vriendelijk

Keurig

Zondag avond besteld. Maandag netjes geleverd. Duidelijke track en tracé.

Netjes op tijd geleverd.

Prima en snel

zeer snel geleverd

besteld en de volgende dag al in huis

Snel en goed

Vlotte levering en de produkten zijn betaalbaar. Fijne website

Super snelle service,makkelijke betaling.

Veel producten,als iets na de bestelling niet leverbaar is,krijg je keurig een mail.Ik ben erg tevreden.

Fijne betrouwbare webshop

Snelle afhandeling door De Online.Drogist maar helaas maakte PostNL er een potje van...

Altijd blij met aankopen bij Online Drogist!

Prima nuttige online drogisterij met een schat aan nuttige producten en informatie hierover!

Betrouwbaar en snel

Heldere website, snelle en correcte levering en een zeer goede klantenservice op alle gebied. Alleen maar positieve ervaring.

Betrouwbare firma

Ik koop al vele jaren bij deze firma. Ik ben zeer tevreden over de prijs en levering.

Aanrader!

Bij De Online Drogist en bestelling gedaan. Voor een goede prijs de juiste artikelen aangeschaft. Snel en netjes ontvangen. Wat mij betreft echt een Aanrader!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam