hallo

De Online Drogist ik geeft een tien omdat. De Online Drogist is heel goed. de beste. groetjes.

Prima online winkel

Nu 2 keer besteld bij hun, beide keren een snelle levering en goede prijs/kwaliteit. Site is overzichtelijk. Verpakking zou wat minder mogen, veel karton voor een relatief klein pakje

Super snelle levering

Voor het eerst zakelijk besteld en dat ging perfect. Was een flinke bestelling maar werd keurig de volgende dag al geleverd. Er kan "op factuur" besteld worden wat heel fijn is. Wat daarbij wel handiger zou zijn is dat de factuur gemaild kan worden ipv dat je hem zelf van de website af moet halen en door moet sturen. Als dat zou veranderen...dikke 5 sterren!

Bestellin en levering verliep soepel

Produkt werd snel geleverd. Prima ervaring.

Snelle levering en prima producten

Snelle en correcte levering

Als klant die vaker hier besteld, was ik ook dit keer zeer tevreden over de snelle levering. De Online drogist heeft altijd veel artikelen, die bij anderen niet te koop zijn, op voorraad voor een goede prijs. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Cijfer 10

Fijne website, snelle levering.

De online drogist heeft een compleet aanbod. Makkelijke website met veel product informatie. En ze leveren ook nog eens snel.

Leuke korting, ken een site die goedkoper is. Maar jullie levering is top !

Een super winkel

Betrouwbaar, veelzijdig en snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar.

Heel goede service

Speciaal medicijn als aanvulling op mij coeliakie

Ben erg tevreden over de keuze en afhandeling van de bestelde artikelen.

Uitstekende service.

Accuraat, snel en onbeschadigd thuis geleverd.

Vlotte afhandeling, adressering is ONJUIST!!!!!!!!

De verzending is vlot, de adressering echter is FOUT!!!!!!!

Snel en netjes geleverd!

top.

top!

Snel en goed

Leveringen zijn altijd snel en de producten goed verpakt. Overzichtelijke website.

Snel, voordelig en nauwkeurig.0

Eerst moeite met betalen. Nu weet ik wat ik fout deed.

Ik ben zeer blij met dit bedrijf.

Erg veel keus in biologische producten, de kwaliteit staat hoog in het vaandel. De prijzen zijn ook gemiddeld lager, ik blijf altijd klant!

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd!

Altijd op tijd geleverd

Bestelling is altijd correct en snel geleverd .

is goed

zeer snelle levering en correct

Bestelling compleet en op tijd geleverd

Hele goede en zeer snelle en nette levering

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam