altijd supersnelle levering

snelle levering en veel keuze aan gezonde producten

Heel goed!

Snel,op tijd, en precies wat ik verwacht van deze bedrijf

Vlot

Goed en overzichtelijke site en snelle levering.

Betrouwbaar, snel en goede communicatie

Ik heb nu een paar keer besteld bij D.O.D. en tekens was de levering bijzonder snel, goed ingepakt/verzorgd, en wanneer iets nageleverd diende te worden werd dit op een heel correcte manier mede gedeeld en later ook in orde gebracht.

Goede producten & perfecte levering

Ik ben zeer tevreden over deze website. Met name als je wat grotere hoeveelheden wilt bestellen is het heel erg voordelig. De levering is ook altijd op tijd!

Tevreden

Tevreden met service

goede spullen en optijd geleverd

Het is momenteel mijn favoriete drogisterij. Snelle levering en makkelijke betaling.

Een aanrader.

Een aanrader

ik koop niet meer bij u

Flut pakketbezorger. Bent u verantwoordelijk voor

Prima assortiment en snelle levering

Mocht ik even niet opletten dan helpt dod mij er aan herinneren dat mijn voorraad bijna op is. Geweldig!! En dan is het binnen 24 uur aangevuld.

Snel en goed

Zie boven

Great assortment and quick delivery

I really like ordering from the online drogist as they have great product variety and delivery is quick

Altijd goed!

Snelle levering, en goedkoper dan bij de drogist!

Heel goed en snel

Nvt

Snelle en adequate afhandeling

Kan ‘bijna’ alles bestellen van wat ik nodig heb.

Snel, correct en duidelijke informatie

Zie boven

Altijd de goedkoopste en snelste

Voor de producten die ik nodig heb, is DOD de goedkoopste, nette en snelle gratis levering. Top!

Tijdige levering en goede prijzen.

Mijn ervaring

Dankjewel, Jullie zijn gehoorzaam, consument is voor jullie belangrijk. Ik zal bij u meerdere keer bestellen en mijn vrienden aanraden

Mooie website, veel keuze en de volgende dag netjes bezorgd!

Makkelijk vlug en goedkoop.

Vlugge levering, goede service, ben zeer tevreden over deze drogisterij.

Goed assortiment met goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen. Ruim assortiment. Dezelfde dag verzonden dus de volgende dag in huis. Helemaal top.

Top geleverd

Geweldige service

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis,snel en betrouwbaar met track en trace top!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam